Starity

Énekesi ambíciói miatt támadták Amelia Lilyt

2013. január 24. 04:04   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges angol énekesnő, Amelia Lily elárulta, hogy régen az iskolájában sokat bántották amiatt, hogy a zenei pályát szerette volna választani.

hirdetés
Énekesi ambíciói miatt támadták Amelia Lilyt

Itthon ugyan még nincs olyan népes rajongótábora az egyik legnagyobb reménységnek tartott angol énekesnőnek, Amelia Lilynek, de szülőföldjén hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen a lány mindenkit elvarázsolt stílusával és fantasztikus hangjával az X Factor 2011-es szériájában, ahol nem mellesleg a dobogó harmadik fokán végzett.

Talán ezért is meglepő az a nyilatkozat, amit nemrég adott Amelia, és amiben arról beszélt, hogy az osztálytársai folyamatosan bántották, kicikizték amiatt, hogy énekesnő szeretne lenni.

„Nem volt sok barátom az iskolában, rengeteget terrorizáltak amiatt, hogy énekelni akartam. Miután jelentkeztem az X Factorba, mindenki kapcsolatba akart velem lépni, de nem foglalkoztam velük. Nagyon hálás vagyok annak a pár közeli barátnak és a családomnak, akik jelen vannak az életemben. Megtudtam, kik az igaz barátaim” – mondta a 18 éves énekesnő a Daily Starnak.

Nem ez az első eset, hogy arról hallunk, hogy nagy sztárokat bántottak az iskolában, mindenesetre tiszteletre méltó, hogy a Middlesbroughban felnőtt lány talpra tudott állni, és a sérelmei ellenére is sikerül építgetnie egyre fényesebb karrierjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek