Starity

Cher Lloyd szerepelni fog a Big Time Rushban

2013. január 24. 04:04   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol énekesnő nagy lehetőséget kapott, hogy Amerikában is bizonyítson: vendégszereplő lesz a Big Time Rush című nagy sikerű tinisorozatban.

hirdetés
Cher Lloyd szerepelni fog a Big Time Rushban

Legutóbbi klipje októberben látott napvilágot, valamint egy kisebb közreműködést vállalt novemberben Sean Kingston dalában, de azóta ritkán hallani a tehetséges lányról. Azonban nem kell megijedni, Cher nem adta fel énekesi karrierjét, aktívan próbálja meghódítani Európa után Amerikát is, Olly Murshöz hasonlóan neki is nagy segítséget ad egy igazán kedvelt sorozat, amiben nemrég szerepet kapott.

A Nickelodeonon futó Big Time Rush a csatorna egyik legnépszerűbb műsora, Cher pedig önmagát fogja alakítani az epizódban, valamint egy duettet is előad a srácokkal.

„Mi már a kezdetek, tehát az X Factor óta nagy rajongói vagyunk Cher Lloydnak. Annyira izgatottak vagyunk, hogy vendégszerepelni fog a Big Time Rushban. Kedves, édes és vicces személyisége van, ami tökéletesen illik a mi műsorunkba” – mondta az egyik bandatag, Logan Henderson.

Az epizódot, amiben az énekesnő is feltűnik, jövő héten kezdik el forgatni, és valamikor tavasszal fog adásba kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek