Starity

A hat legkínosabb playback-előadás

2013. január 25. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összeszedtük a hat leglehangolóbb hamis fellépést, amit az énekesek produkáltak 2002-től napjainkig.

hirdetés
A hat legkínosabb playback-előadás
Fotó: Splash News

Miután Beyoncé a hétfőn megrendezett elnöki eskütétel során a nemzeti himnuszt playback segítségével énekelte el, az egész hét folyamán ettől volt hangos a sajtó. Most összegyűjtöttük a legnagyobb pillanatokat, amelyek során igazi dívák választották az előre felvett dalok lejátszását az élő ének helyett.

Britney Spears – Video Music Awards, 2007

Igazán lehangoló volt Britney VMA-s előadása 2007-ben, mivel ez egyfajta visszatérés ünnepléseként is szolgált volna. Ennek ellenére ő ezzel a nonszensz playbackkel kápráztatta el a közönséget – Rihanna reakciója mindent kifejez.

Mariah Carey – Super Bowl, 2002

Mariaht rengetegen bírálták, miután egy hamis fellépéssel örvendeztette meg a résztvevőket a 2002-es Super Bowl során. Az énekesnő tisztában van tehetségével és képességeivel, ennek ellenére mégis a playbacket választotta.

Madonna – Super Bowl, 2012

A legnagyobb éves sportesemény gyakorlatilag arról híresül el, hogy a fellépők, bárkit is kérnek fel, hamisan fog énekelni. Annak ellenére, hogy Madonna birtokolja a pop királynője címet, pocsék munkát végzett az „ének” során, mivel a hangok anélkül hagyták el a száját, hogy kinyitotta volna azt.

Chris Brown – Billboard Music Awards, 2012

Chris annyira belemerült a táncmozdulatokba az előadása során, hogy teljesen megfeledkezett az ajakmozgatásról. Már csak azért is lehangoló ez számára, mivel az emberek azóta elítélik, hogy bántalmazta Rihannát, s eddig legalább bizonyította, hogy énekelni tud.

Lindsay Lohan – Good Morning America, 2004

Nyolc évvel ezelőtt Lindsay Lohan karrierje a fénykorát élte: amellett, hogy romkomokban szerepelt, bebizonyította, hogy énekesnek sem utolsó. A Good Morning America-beli előadása (annak ellenére, hogy playback) igazán élvezetes, a leglehangolóbb dolog benne mégis az, hogy mára mindez feledésbe veszett.

Ashlee Simpson – SNL, 2004

A történelem egyik legrosszabbként számon tartott előadásáról van szó, Ashlee másodperceken belül abbahagyta a produkciót, majd a bandát kezdte okolni, amiért rossz dalt játszottak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek