Starity

Ősszel indul a Sam & Cat

2013. január 27. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még a nyáron bejelentették, hogy a Nickelodeon új sorozatot indít Jennette McCurdy és Arianan Grande főszereplésével. Idén januárban kezdték el forgatni, a tervek szerint szeptemberben debütálhat.

hirdetés
Ősszel indul a Sam & Cat

Habár az iCarly tavaly novemberben lehúzta a rolót, és a Victorious is közeledig a végéhez, hiszen február 2-án startol a sorozat fináléja, a készítőjük, Dan Schneider kárpótolja a két közkedvelt karakter, Sam Puckett (Jennette McCurdy) és Cat Valentine (Ariana Grande) rajongóit, miután nyáron bejelentette, hogy a két sorozatból egy spin-offot készít. A pilot epizódot 2012 szeptemberében leforgatták, a többi munkálatnak csak ebben a hónapban láttak neki.

Az alaptörténet szerint Sam és Cat, miután elhagyták a családi fészket, élik az életüket szobatársként, és bébicsőszködést vállalnak. A tervek szerint 2013. szeptember 10-én fog debütálni a Nickelodeonon.

Jennette és Ariana a való életben is jó barátnők, így nem volt kérdés, hogy várták a közös munkát. Nemrég a sorozat logóját a Victorious sorozat közismert oldalán, a TheSlap.com-on már közzé is tették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek