Starity

Halle Berryt majdnem széttépi egy cápa

2010. augusztus 03. 16:04   |   Szerző: nozso13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akcióban gazdag thrillert forgat a színésznő, melynek során közelebbi kapcsolatba kerül a hírhedt nagy fehércápával.

hirdetés
Halle Berryt majdnem széttépi egy cápa

Sara (Halle Berry) egy vagány kalandor, aki gyakran merül alá a csodás, ám veszedelmes fehércápák közé Guadalupe kis szigetének partjainál. Házassága kis híján tönkremegy, amikor férje (Olivier Martínez) egy alkalommal a nagyravágyását tartja szem előtt felesége biztonsága helyett, akit így kis híján megöl egy cápa. Egy évvel később, a monszun évszakban Sara ismét visszatér a szigetre, ahol nemcsak víz alatti szörnyűségekkel, hanem komoly érzelmi változásokkal is szembe kell néznie.
A veszélyes ragadozók próbára teszik bátorságát, de Sara bizonyítja, hogy van olyan kemény, mint a férfiak, sőt, még bátrabb is náluk, és szembe néz a legrettegettebb víz alatti ragadozóval.

Természetesen, az Oscar-díjas anyuka nincs kitéve közvetlen életveszélynek. Cápával közös jelenteit ugyanis egy vasketrecbe zárva veszik fel, de így sem lehet könnyű elviselni a kiszolgáltatottságot, a mélységbe zártságot, illetve azt, hogy Dél-Afrikában dúl a tél, ami ugyan enyhébb a miénknél, de míg mindenki nyakig felöltözve dolgozik körülötte, addig ő egy falatnyi bikiniben drámázik.

A 3 hónapos forgatásra volt párja, a kanadai modell, Gabriel Aubry is elkísérte, hogy közös lányukra vigyázzon, míg anyja dolgozik. A szülőket azonnal összeboronálta az amerikai sajtó, melyet ők válaszra sem méltattak. A megjelent forgatási képeken azonban mindenki megbizonyosodhat arról, hogy a modellnek nem lesz egyszerű pótolnia volt kedvesét, ugyanis Halle kirobbanó formában van, nem lehet megmondani róla, hogy pár napon belül 44 éves lesz.

A Dark Tide várhatóan 2011 őszén kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek