Starity

Marc Anthony újra facér

2013. január 27. 07:07   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hír hivatalosan is megerősítést nyert: Jennifer Lopez exférje megint egyedülálló lett.

hirdetés
Marc Anthony újra facér

Egy újabb korszak zárult le Marc Anthony életében: véget ért románca Shannon de Lima venezuelai modellel. Az énekes 2012 januárjában mutatta be a nyilvánosságnak új barátnőjét, s az elmúlt évben szinte elválaszthatatlanok voltak. Kapcsolatuk boldognak és békésnek tűnt, most mégis véget ért.

A hírt a sztár szóvivője, Blanca Lasalle erősítette meg People magazinnak. A hivatalos bejelentés szerint Marc és Shannon január közepén ”békésen” szakítottak. Szép időszakot éltek meg együtt, de a kapcsolat már nem működött.

A párt utoljára január 16-án látták közösen megjelenni a Marquee Club megnyitóján New Yorkban, de egyesek szerint a szépséges modell az este folyamán már több időt töltött saját barátai társaságában, mint Anthony mellett.

Sokan találgatják, mi az oka a különválásnak: véletlen egybeesés, hogy a bejelentésre két nappal Jennifer Lopez New York-i látogatása után került sor, amikor is az énekes-színésznő felkereste Marc Anthonyt, és több mint két órát töltöttek kettesben annak hotelszobájában? Mielőtt mélyebb összefüggések után kutakodnánk, azért szögezzük le: a találkozás nem példa nélkül álló. Jennifer és Marc közös gyermekeik érdekében házasságuk felbomlása után is megpróbáltak jó viszonyban maradni, és amennyire lehet, megkímélni Emmet és Maxot a válás viszontagságaitól.

J.Lo azonban a napokban arról beszélt Katie Couric show-jában, hogy a kicsik egyre több kényes kérdést tesznek fel neki a kialakult helyzettel kapcsolatban. Nagyon hiányolják az apjukat, azt kérdezgetik, hazajön-e még, és miért nem alszik velük. Ezért arra az elhatározásra jutottak, hogy a jövőben Marc megpróbál több időt tölteni az ikrekkel, úgy, hogy négyesben közös családi programokat szerveznek majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek