Starity

Zayn Malik megcsalta barátnőjét?

2013. január 27. 11:11   |   Szerző: Candy_attack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction szépfiúja legutóbbi ausztráliai tartózkodása alatt nem egyedül hajtotta álomra a fejét.

hirdetés
Zayn Malik megcsalta barátnőjét?

Zayn Malik és barátnője, a szintén X Factor-os Little Mix-tag, Perrie Edwards már jó ideje egy párt alkotnak, és akárhányszor a kapcsolatukról kérdezik őket, állítják, hogy minden a legnagyobb rendben van, hatalmas a szerelem, sőt, még az eljegyzés sincs kizárva.

Viszont úgy tűnik, a kapcsolatuk mégsem elég erős, hogy megbirkózzon a távolsággal és Zayn biológiai szükségleteivel. Egy ausztrál pincérnő állítja, hogy elcsábította a szívtiprót, mikor a zenekar tagjai legutoljára a szigetországban tartózkodtak. Állítását egy hangfelvétellel és két fényképpel is bizonyítani tudja, amiket az ominózus estén készített.

A hanganyag még nem került nyilvánosságra, de a két fotót a hölgy készséggel továbbította az ausztrál The Sun magazinnak, amelynek természetesen interjút is adott.

„Ne aggódj miatta, épp turnézik” – állítólag ezeket mondta Zayn, mikor a lány Perrie-ről kérdezte, sőt még esküdözött is, hogy nincs barátnője. Miután megtörtént a dolog, Zayn – talán a Jersey Shore-os srácok példáján okulva – rögtön taxiba ültette a hölgyet, és hazaküldte.

Nem ez volt az első eset, hogy Zaynt azzal vádolják, hogy félrelépett. Tavaly kiszivárgott egy videó, amit egy hotelben vettek fel, a felvételen a fiú egy rajongót faggat annak koráról, majd közli vele, hogy félóra múlva legyen a lakosztályán. A pletykát akkor Zayn tagadta, és Perrie sem hitt a dolognak, így együtt maradtak. Kérdés, hogy a mostani esetet hogy ússza meg a srác, hiszen, bár a pincérnő által elmondottak elég ellentétesek, a két kép megdönthetetlen bizonyítéknak tűnik, hiszen még Zayn tetkóit is tökéletesen fel lehet ismerni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek