Starity

SAG-gála 2013: a legjobb és legrosszabb ruhák

2013. január 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben bemutatjuk a Screen Actors' Guild Awards legszebb és legrosszabb ruháit.

hirdetés
SAG-gála 2013: a legjobb és legrosszabb ruhák

Tökéletesnek tartják őket, mégis fogjuk a fejünket, mennyi hibát képesek elvéteni, ha ruhaválasztásról van szó... A január 27-én este lezajlott Screen Actors' Guild Awards többnyire a sötét, a virágos és a csipkézett ruhák estéje volt, de szerencsére többen kápráztattak el minket, mint akik mellényúltak.

A legszebb ruhák

Jaimie Alexander

A Thor 28 éves sztárja Peter Facinellivel jelent meg a rendezvényen, s Marc Bouwer-ruhájában mindenkinek megakadt rajta a szeme.


Fotó: Getty Images

Katrina Bowden

Badgley Mischka ruhakölteménye és a Forevermark ékszerei összemixelésével kapjuk ezt a fantasztikus kinézetet! A szolid felsőrész és a tütü párosítása ez esetben eleganciát kölcsönzött viselőjének.


Fotó: Getty Images

Nicole Kidman

A színésznő Vivienne Westwoodtól választott egy gyönyörű fekete és sötétkék, oldalt nyitott virágos ruhát, amely egyszerre bizonyult elegáns és romantikus választásnak.


Fotó: Matt Sayles / InvisionAP

Amanda Seyfried

Stílusérzéke egyszerűen remek: Zac Posen sötét sellőruhája tökéletesen illett kifogástalan alakjához. Igazán választhatott volna valamivel rövidebb, esetleg nyakhoz simuló ékszert, de ezt nem rójuk fel neki.


Fotó: Getty Images

Naomi Watts

A lehetetlen sztárja egy egyszerű, mégis nagyszerű csipkézett, ezüst Marchesa-ruhát választott, amelyben csak úgy ragyogott. Nagyon bájos!


Fotó: Mark Boster / Los Angeles Times

Kerry Washington

Nagyon sok fehér ruhakölteményt láthattunk az est folyamán, de a Django elszabadul sztárjáé minden elismerésünk: ezüstös szegélyű selyemruhája, melyet a Rodarte Kate és Laura Mulleavyja tervezett, nagyon különleges.


Fotó: Frazer Harrison / Getty Images

Kelly Osbourne

A frissen eljegyzett sztár alaposan összeválogatta, miben jelenleg meg az eseményen. Jenny Packhamtól kölcsönzött ruhát, Kimberly McDonaldot illeti elismerés az ékszerek miatt, a táska a Marchesától van, a cipőket pedig Brian Atwood tervezte.


Fotó: Getty Images

Marion Cotillard

Ezúttal nem Jennifer Lawrence-é az elismerés, akik a legszebb Dior-ruhát választják: a színésznő nagyon sok szemet elkápráztatott ezzel a merész választással.


Fotó: Frazer Harrison / Getty Images

Tina Fey

Tina Fey sosem nyűgözött le még minket ennyire! Egyszerű fekete Oscar de la Renta-ruhát választott, mellé egy kristályos övet, a kilencvenes éveket idéző frizurája pedig mesés.


Fotó: Matt Sayles / InvisionAP

A legrosszabb ruhák

Jennifer Lawrence

Az éhezők viadala sztárja most az egyszer mellélőtt. Dior-ruhája túlságosan is üresnek hat, mintha négy fal közé lenne benne szorítva. Többre ment volna, ha letépi az alsórészt, és miniben jelenik meg. Hát, majd legközelebb!


Fotó: Jordan Strauss / InvisionAP

Ellie Kemper

Ez a Reem Acra-választás a virágmintákkal egyszerűen pocsék – a színésznő bőréhez nem passzol legalábbis. Inkább való nyoszolyólánynak, mint egy reflektorfényben tündöklő sztárnak.


Fotó: Kevork Djansezian / Getty Images

Ariel Winter

A 15 éves Arielnek még van mit tanulnia a divatról, hiszen a Golden Globe-díj-átadón visel ruhája sem nyerte el a tetszésünket. Ez a habos-babos barackszínű dressz is inkább való esküvőre.


Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Jennifer Garner

A 40 éves színésznő csupa aranyban jelent meg az eseményen: Oscar de la Rent 2012-es kollekciójából választott ruhát, de ez a rengeteg glitter egyszerűen taszító. Még Brian Atwood cipői és a David Webb-ékszerek sem segítettek ezen.


Fotó: Frazer Harrison / Getty Images

Rose Byrne

Ajaj. Valentino általában lélegzetelállító ruhákat tervez, de erre mintha ráöntötték volna egy festő palettáját. Jimmy Choo cipőit és a Van Cleef-ékszereket nem kritizáljuk.


Fotó: Frazer Harrison / Getty Images

Julianna Margulies

Még a cipő sem nyerte el a tetszésünket, de az egész összeállítással baj van az úszódresszt idéző felsőrésztől a kislányos szalagig. Ezt a ruhát még használtruha-kereskedésekben sem lenne szabad árulni!


Fotó: Frazer Harrison / Getty Images

Kaley Cuoco

„Egy kis vörös nem árt senkinek” – tweetelte az Agymenők sztárja a SAG estéjén. Hát, nekünk igenis bántja a szemünket ez a Ramona Kaveeza-ruhaköltemény, a szerteágazó csipkézett szoknyarész borzalmasan fest, választhatna testhez állóbb, rövidebb darabokat is. A Giuseppe Zanotti-cipők és a Judith Leiber-táska szép ugyan, de nem javítja az összhatást.


Fotó: Frazer Harrison / Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek