Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Kristen Stewart

2013. január 31. 16:04   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk első részében Kristen Stewart legjobb és legrosszabb választásait mutatjuk be.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Kristen Stewart

Kristen kedveli a szexi, formás ruhadarabokat, sőt villantani sem fél, ha arról van szó. Stílusérzéke igazán modern és trendi, ezek mellett a nőiességről sem feledkezik meg. Így nem meglepő számunkra, hogy a leghíresebb tervezők küzdenek a kegyeiért. Összeválogattuk Kristen Stewart öt legjobb és legrosszabb ruha-összeállítását.

A legszebb ruha-összeállítások:

A kiválasztással biztosan nem szenvedtek sokat, egyszerű hétköznapi viseletben jelent meg az On the Road New York-i vetítésén, mégis csodálatosan nézett ki az este folyamán. A hajkoronája tökéletesen illik a ruha szabados kinézetéhez: ALC-nadrágot, Jimmy-cipőt és Balenciaga-pólót viselt.

Talán nincs sok különbség az első és a második helyen álló összeállítás közt, de mégis teljesen más stílust kölcsönöz a fiatal színésznőnek. A ruha felsőrésze dicsérni való, mert tudták hol a határ, a hasat láttatni engedő kivágás ezúttal nem fest botrányosan. Kristen egy Nicolas Ghesquière-tervezte dresszt viselt, amelyekhez Christian Louboutin-cipőt választott.

Oly tökéletesen mutat az Alkonyat sztárján Louis Vuitton e darabja, mintha csak neki lett volna kitalálva. A színek tökéletesen mennek az arcszínéhez, és a rövid nadrágrészt is jól eltalálták. Ékszert az Iwona Ludyga Design kollekciójából választott.

Biztos, hogy első pillantásra nem a ruha eleganciájára figyelnek fel, hanem Stewart kisasszony csodás testére. A jobbra fésült loknik tökéletesen hangsúlyozzák az arcát. A csipkés motívumok itt is megjelennek, az átlátszó szoknyarész miatt kissé még merész választásnak is bizonyul ez a Zuhair Murad-tervezte ruhaköltemény. Elképzelhető, hogy ezt a darabot nem mindenki venné fel.

Igazából ez a Dior-dressz nem az alakját, hanem a szépségét emeli ki. A hajával nem bajlódtak sokat, mégis a nagyszerű összhatást alkot a ruhával, amelyen fellelhetőek a virágminták, melyek már-már keleties hatást keltenek. Az összeállítást Louis Vuitton-cipők dobták fel.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Ez a Talbot Runhoff-darab nem éppen a fiatalságát emeli ki, sőt még öregíti is. A szoknya túl hosszú, a felsőrész túl unalmas. Nem túlzunk, ha az állítjuk, hogy borzalmas választás volt, amin a Christian Louboutin-cipők sem segítettek.

A kockás fazon egyáltalán nem megy a kígyóbőrhöz, olyan az egész, mintha három különálló stílust szeretett volna eggyé olvasztani ezzel a Balenciaga-ruhával. A vörös és fekete általában remek párosítás, de ebben az esetben szélesíti a derekát, a cipőről ne is beszéljünk.

És azt hittétek, nem láttok még rosszabbat... Csalódást kell okoznunk, ugyanis itt a legrosszabb ruha, amit valaha is láthattunk a színésznőn. A hálós, csipkés lepel egyáltalán nem megy ehhez az Erdem-ruhához, amely már önmagában véve is silány. Talán Stewart mutatni is akart magából, meg nem is?

A ruha mintázata valami förtelmes, de az egészben a legrosszabb az, hogy az arany egyáltalán nem áll jól neki, és unalmassá válik a kanyonszerű mivolta miatt. Az ember szeme begolyózik.

Ez a megjelenés teljes egészében rossz. Nem csak díjátadón nem lehet így megjelenni, de még az utcára sem való. A fiatal sztár most talán komolytalanra vette a dolgot, a bőrdzseki stílusos rockert idéz, de a ruha inkább egy hetvenéves nagymamát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek