Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Keira Knightley

2013. február 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk második részében Keira Knightley legjobb és legrosszabb választásait mutatjuk be.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Keira Knightley

A legnevesebb eseményekre a legnagyobb odafigyeléssel választanak ruhát, ám néha így is balul sikerült összeállítások születnek. Legújabb cikksorozatunk második részében a Domino és a Büszkeség és balítélet sztárja, Keira Knightley legjobb és legrosszabb választásait vesszük górcső alá.

78th Academy Awards – 2006

A színésznőt Oscarra jelölték 2006-ban a Legjobb színésznő kategóriában, a Büszkeség és balítéletben nyújtott alakításáért. A divatszakértők a 2006-os Oscar-gálán legjobban öltözött hírességek listájának csúcsára helyezték, Vera Wang-ruhájában egyszerűen sugárzott belőle a hűvös elegancia.

Elle Style Awards – 2008

Keira a Legjobb színésznőnek járó elismerésével pózolt a 2008-as Elle Style Awardson, melyet a The Westwayben tartottak február 12-én, Londonban. A Chanel 2008-as őszi kollekciójából választott darabot, haját pedig egyszerű kontyba fogta.

The Duchess UK Premiere, London – 2008

Alexis Mabille-től kölcsönözte ezt az elegáns, mégis bohókás lila dresszt, melynek felsőrésze és szoknyája tüllben végződik. A deréktájon található masni egészen kislányossá teszi, mégsem tűnik komolytalannak az összhatás.

Golden Globe Awards – 2006

Keira ruhája igencsak népszerű téma volt a hét évvel ezelőtti Golden Globe-díj-átadón. Szintén a Büszkeség és balítéletben nyújtott alakításáért jelölték, s Valentino-ruhájában minden szemet meggyönyörködtetett. Egyszerű és gáláns ruhakölteményéhez Cartier-ékszereket választott.

Pride & Prejudice UK Premiere – 2005

Keira egy földig érő, lila ruhát választott a Büszkeség és balítélet londoni premierjére, aranyszínű szegélye és derékrésze miatt hasonló színű táskát és ékszereket választott. Lágyan leomló hajzuhataga koronázza az egészet, egyszerűen meseszép!

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Berlin Film Festival – 2009

Gratulálhatunk Keirának, ebben a kosztümben gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy nagymama. A bokavillantós nadrágba háromszor is beleférne, nem is csoda, hogy szinte a mellkasáig húzta, az a masni pedig hab a tortán...

Late Night Jimmy Fallon – 2011

Talán túlságosan is rajong a virágos motívumokért, ez a Duro Olowu-ruha túl sokat tartalmaz belőlük. Az este folyamán egyébként (ha ruhájával nem is) mindenkit lenyűgözött zenei tudásával, amikor Dave Matthewsszal duettezett.

Bridget Jones' Diary Premiere – 2001

Keira nyilvánvalóan csak úgy előkapta a ruhatárából ezt a tüll hálóinget, és a melltartójára húzta. Nem hibáztathatjuk, a fotók az előtt készültek, hogy befutott és elismert színésznővé vált volna.

Asprey Flagship Store Opening – 2003

Semmi gond nem lenne a ruhával, ha nem lenne rajta ennyi minta. Egy egyszerű fehér vagy vékony fekete szegélyekkel tarkított ruhakölteményben inkább el tudnánk képzelni, ráadásul a kalap bármennyire is elegáns, az öltözékéhez nem passzol.

Variety Club Showbiz Awards – 2007

2007-ben Keira a Vágy és vezeklés kapcsán söpört be számos elismerést, nem is csodálkozunk, ha a tizedik alkalomra már nem tudott mit felvenni. Chanel-ruhája szépen indul fentről, de a buggyos szoknya- – vagy nadrág?! – része borzalmas.


Fotók: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek