Starity

Mónica Cruz ismeretlen férfi gyermekével várandós!

2013. január 29. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Penélope Cruz húga, Mónica első gyermekét hordja a szíve alatt, azonban az apa kilétét nem ismeri.

hirdetés
Mónica Cruz ismeretlen férfi gyermekével várandós!

A 35 éves spanyol modell, színésznő és táncos, Mónica Cruz első gyermekével várandós, ám sok sztárral ellentétben a pici nem a jól megszokott családi környezetbe fog érkezni, hiszen Penélope Cruz húga ismeretlen spermadonortól fogant meg. A sztár saját blogján tudatta a nagyvilággal a hírt.

„Életem álma. Anyuka leszek! Végre kezembe vettem a sorsom, hogy valóra váltsam életem álmát. Szeretném megosztani veletek ezt a csodálatos utazást, és leírni az élményeimet erről az elbűvölő időszakról” – írja Mónica. Később elmondta, hogy szerinte 40 évesen egy nő még fiatal és boldog, ám a biológiai órája akkor már igencsak ketyeg, éppen ezért nem tudja megvárni álmai férfiját a családalapítással.

A spanyol sztár azt is hozzátette, hogy tanulmányokban is kutakodott, hogy milyen esélyei vannak, éppen ezért döntött amellett, hogy most szüljön, hiszen 37 éves kor felett nagyban csökkennek az esélyei, illetve azért vállalja fel, mert ez úton is szeretne köszönetet mondani azoknak a férfiaknak, akik ilyen módon segítik az egyedülálló nőket a gyermekvállalásban – írja a blogjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek