Starity

Poppy és Cara Delevingne a britek legszexibb testvérpárosa?

2013. február 01. 17:05   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán a legsikeresebb brit modell testvérpárosról beszélünk, mikor a két Delevingne lányt említjük.

hirdetés
Poppy és Cara Delevingne a britek legszexibb testvérpárosa?

Hogy pontosan honnan jöttek, arra már senki sem emlékszik. Egyszer csak ott termettek minden vörös szőnyegen, minden Best-Dressed listán, minden Streetstyle blogon.


kép: stylebook.de

Poppy Delevingne (26) egyrészt modell, másrészt tehetős, nagyvárosi nő, harmadrészt valódi előkelőség, de minden tekintetben It Girl (a XX. század elején, az USA-ban megjelenő kategória, melybe a legattraktívabb hírességeket sorolták). Mindez már nem csupán a sikert jelenti, hanem azt is, hogy ez a modell több, mint pusztán jól öltözött. Poppy divatot teremt. Ez tette őt olyan híres designerek múzsájává, mint Matthew Williamson, vagy olyan márkák reklámarcává, mint a Chanel.


kép: stylebook.de

Ha Poppy sikertörténete nem lenne önmagában is elég szép, megjelent a kishúga, Cara (20) is. Épp annyira szép, egy kicsit fiatalabb és sokkal vagányabb. Sarah Doukas, a világ egyik leghíresebb modellügynöke fedezte fel Cara szépségét, ahogy előtte Kate Moss, Alexa Chung, Emma Watson Storm-modell menedzsere is volt. Pályafutása elején Cara a Chanel és a Burberry legkeresettebb Newcomer-Modellje volt.

Az utóbbi időben a két lány bebizonyította, hogy nemcsak trendik, de szexisek is tudnak lenni. Cara az elmúlt év novemberében a Victoria's Secret legnagyobb show-ján mutatkozott be a kifutón a kínosan szexi iskoláslány szerepében. Poppy pedig a brit fehérneműcég, az Agent Provocateur új kollekciójához adta arcát, ahogyan azt korábban Rosie Huntington-Whiteley, Kate Moss vagy Maggie Gyllenhaal is tette.


kép: stylebook.de

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek