Starity

Ismét túl messzire mentek a Directionerek

2013. január 29. 20:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkit sokként ért a hír, miszerint a One Direction szívtiprója esetleg megcsalta barátnőjét, Perrie Edwards-ot, azonban sok Directioner túl messzire ment és halálos fenyegetéseikkel árasztották el az internetet.

hirdetés
Ismét túl messzire mentek a Directionerek

Nemrég mi is beszámoltunk arról, ami jelenleg a legjobban foglalkoztatja napjaink legsikeresebb brit fiúbandájának rajongóit: vajon tényleg megcsalta Zayn Malik kedvesét, a Little Mix-es Perrie Edwars-ot? Egy ausztrál pincérnőnek bizonyítéka is van erre, ami igazán felkavarta a kedélyeket az interneten és emiatt rengetegen kezdték el támadni a szőke hölgyet.

Kapcsolatuk kezdetén a rajongók többségének Perrie is szúrta a szemét, de aztán szép lassan megbékéltek a lánnyal, és most azzal próbálják védeni az esetlegesen megcsalt barátnőt, hogy halálos fenyegetéseket intéznek a pincérnő, nevén nevezve Courtney Webb ellen.

„Meg fogom találni ezt a Courtney Webbet és meg fogom ölni!" – írta az egyik Directioner, de ezzel még nincs vége az utálkozó sornak, többen is ehhez hasonló botrányos kiírásokat intéztek a lány ellen a Twitteren.

Egy részlet a dühös Directionerek posztjaiból

Reméljük nem fog tettlegességig fajulni ez a dolog, és a rajongók is belátják, hogy ez kizárólag Zaynre és Perrie-re tartozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek