Starity

Dr. Csont: nyolcadik évad és azon túl

2013. január 30. 16:04   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fox január elején már bejelentette, hogy lesz 9. évad. Egy exkluzív interjú keretében Emily Deschanel válaszol néhány kérdésre.

hirdetés
Dr. Csont: nyolcadik évad és azon túl

Január nyolcadikán jelentette be a Fox, hogy a Bones – hazánkban Dr. Csont néven futó széria – kap kilencedik évadot. A bejelentés után a csatorna egy partit rendezett ennek megünneplésére, ahol számos szereplő megjelent, többek közt Emily Deschanel is, aki egy exkluzív interjút is adott.

Amikor a kilencedik évadról keringtek információk, hogyan vélekedtél? Egyből belementél vagy elgondolkoztál a folytatáson?
– Az első variációt választottam. Gondolom, a 10. évad ennél nagyobb döntés lesz.

Szóval úgy érezted: „Igen, vágjunk bele”?
– Igen, már hosszú ideje csinálom ezt, tudom, hogy mit csinálok, valamint azt, hogy nekem ez mennyire könnyű.

Volt már Brennan karakterénél hosszabb ideig tartó munkád?
– Igen.

Tetszik, hogy Brennan és Booth párként együtt dolgozik?
– Igen, azt hiszem ez érdekes. Sikeresen átvészeltek több szezont, most láthatjuk, hogy kötnek kompromisszumokat, a lányukat megkeresztelik-e vagy sem, stb… Két különböző dinamika él együtt, és neveli a gyereket. Azt hiszem, ez nagyszerű.

Kezdő anyuka a képernyőn és a magánéletben is, hogyan hat a kettő egymásra?
– Brennan más anya, mint én. Őt nem látni túl sokat a gyermekével, hiszen a történet nem erről szól. De az anyai ösztönök a sorozatban is megjelennek. Amikor játszom a filmbeli lányommal, az a valós életemben is segítségemre van az anyaszerepben.

Christopher Pelant sorozatgyilkos már a hetedik évadban is megjelent, folytatódik ez a szál a kilencedik szezonban is? Tetszik ez a hitvány figura?
– Igen, úgy gondolom, érdekes. Azt hiszem, néhány munka érdekesebb is, mint másokkal, de Pelant karaktere is tetszik. Számomra ő nagyon ijesztő, nem tudom, mire képes…

Van más projekt, amiről tudnunk kéne?
– Nem, most nincs. Teljesen a babámra fókuszálok, ez az én életem.

Tudsz mondani információkat, hogy mi várható a következő évadban?
– Néhány részben Bones sokkal keményebben fog dolgozni, folytatja a különböző dinamikák felfedezését. Izgatottan várjuk a folytatást és a szereplők történeteit. Tényleg imádjuk ezt csinálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek