Starity

Mentor nélkül maradt Pál Dénes

2013. január 30. 13:01   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetségkutató alatt barátokká lettek, de a győzelem után Misi megmondta Dénesnek, hogy ennek vége, nem szeretne atyáskodni felette.

hirdetés
Mentor nélkül maradt Pál Dénes

A TV2 énekes tehetségkutatójában, a The Voice-ban tűnt fel Pál Dénes, aki Mező Misit választotta mestereként. A show alatt erős barátság szövődött kettetjük között, de a győzelem után a Magna Cum Laude frontembere kijelentette, hogy vége, nem szeretne atyáskodni felfedezettje felett. Az énekes örömmel nyilatkozik a Dénessel való közös múltról, de jövőjüket külön képzeli el.

Úgy tartják, a végső sikerhez közös duettjük, a Magna Cum Laude Vidéki sanzon című dalának eléneklése vezetett, melyet Misi még sosem énekelt el duettben.

„Jó érzés volt mindkettőnknek a közös munka, a közös dal – nyilatkozta Mező Misi. – Szerintem nagyon direkt lenne, ha mi mostantól éjjel-nappal együtt mászkálnánk, meg lemezt csinálnánk. A közös munkánk a Voice-ról szólt, és bár nagyon klassz időszak volt, vége. Mindkettőknek megvan a maga útja. Nem foghatom a kezét, és szerintem Dénes sem szeretné, hogy apáskodjak felette. Ha kéri, tanácsokkal szívesen ellátom, erre talán szüksége is lesz, hiszen most mindenféle menedzserek kerülnek majd elő az életében, és nem biztos, hogy el tudja dönteni, kiben bízhat és kiben nem. Szóval tanácsot kap, ha kér, mostantól azonban az ő feladata, hogy megtalálja az útját az életben és a szakmában” – olvashatjuk a Borsban.

„Amit a verseny alatt lehetett, azt megtanultam Misitől, nagyon sokat köszönhetek neki – mondja Dénes. – Ám most új élet kezdődik számomra. Úgy látom, jó kezekbe kerülök, és tulajdonképpen ezt is a Mesterem tanácsának köszönhetem. A Voice óta egy percet sem pihentem, minden erőmmel azon vagyok, hogy Agárdi Szilvivel kijussunk az Eurovíziós Dalfesztiválra.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek