Starity

Alec Baldwin és neje első gyermekét várja

2013. január 30. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem megerősített források szerint az amerikai színész állítólag hamarosan másodszor is apa lesz!

hirdetés
Alec Baldwin és neje első gyermekét várja

Lehet, hogy Alec Baldwinnak még egy oka van az ünneplésre? Miután vasárnap győzelmet aratott a SAG Awards gáláján, arról suttognak, hogy az amerikai színész és felesége, Hilaria Thomas hamarosan szülők lesznek, mivel az asszony az első gyermeküket várja.

A hírt Baldwin sajtófelelőse még nem erősítette meg, csupán azt a nyilatkozatot tette kedd délután, hogy „ha Alecnek és Hilariának olyan hírei lesznek, amiket meg akarnak osztani másokkal, akkor meg fogják osztani. Addig is, nincs nyilatkozat.”

Hilaria Thomast kedden Los Angelesben látták egy magas derekú, bő zöld ruhában, és ez azonnal elindította a találgatásokat, hogy bizonyára gyermeket vár.

„Hilaria csak a családjának és néhány nagyon közeli barátjának mondta el, hogy állapotos, csak annak a szűk körnek, akikben megbízik – közölte ezt az In Touch magazinnal egy állítólagos barát. – Nem sokat mesélt arról, hogyan érzi magát… Olyan egészséges, és imád jógázni, így mindenki azonnal láthatta, hogy valami megváltozott.”

Baldwinnak már van egy 17 éves lánya, Ireland, az előző házasságából, amit Kim Basingerrel kötött. Thomasnak viszont ez lenne az első gyermeke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek