Starity

Ashley Judd elválik férjétől

2013. január 30. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bájos amerikai filmszínésznő tizenegy év házasság után elválik a férjétől.

hirdetés
Ashley Judd elválik férjétől

A showbiznisz világában ritkaságnak számít, ha egy házaspár egy évtizeden át együtt marad. Ezért amikor a színésznő, Ashley Judd és a férje, Dario Franchitti a tizedik évfordulójukat ünnepelték 2011-ben, úgy tűnt, hogy egy igazi hollywoodi álomházasság született. Most azonban kiderült, hogy mégsem így történt.

Kedden a házaspár bejelentette, hogy elválnak. A People magazin riporterének elmondták, hogy még mindig szeretik és tisztelik egymást, de az útjaik most különválnak.

A countryénekes, Naomi Judd lánya, aki színésznőként nagy hírnevet vívott ki magának, mindig elkísérte a férjét a versenyeire, és májusban is ott volt mellette, amikor a 39 éves Franchitti megnyerte a harmadik Indy 500-ját. – „Olyan büszke vagyok rá” – ragyogott akkor a 44 éves Judd.

A Kiss the Girls sztárja még 2010 februárjában elárulta a Redbook riporterének, hogy a férjével minden nap egy különleges gyakorlatot végeznek, hogy megerősítsék a kapcsolatukat. „A lényeg az, hogy mindig gyorsan közöltük a másikkal a sérelmeinket, amivel megbántott – szóval úgy döntöttünk, mi lenne, ha ehelyett inkább azt közölnénk a társunkkal gyorsan, hogy például: »Igazán értékeltem, amikor lehalkítottad a TV-t, így hallhattuk egymást.« Dario és én minden nap kifejezzük ezt a megbecsülést egymás iránt” – mondta Judd, és elmagyarázta, hogy a gyakorlat lényege, hogy biztosítva legyen az, hogy még ha az egyikük dühös is, akkor is lesz valamilyen jutalma.

A pár 2001 decemberében házasodott össze egy skóciai kastélyban, miután két évig jegyben jártak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek