Starity

Nádai Anikó ismét az RTL képernyőjén

2013. január 30. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 egykori szereplője, Nádai Anikó most ismét felbukkan az RTL képernyőjén. Ezúttal egy napi sorozatban, az Éjjel-Nappal Budapestben láthatjuk viszont.

hirdetés
 Nádai Anikó ismét az RTL képernyőjén
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nádai Anikó a Való Világ 4 után is az RTL Klubnál dolgozott, és több műsornak is a házigazdája volt már. Gigivel együtt vezették az AlekosznakValó című műsort, valamint a VV5 BeleValó Világ című mellékműsorának műsorvezetőjeként szerepelt a képernyőn.

Ezúttal viszont sorozatszerepet kapott az Éjjel-nappal Budapest című új produkcióban, amit február 11-étől naponta egy órában láthatnak a nézők. A sorozat egy apartmanban játszódik, Budapest központjában, ahol nyolc fiatal lakótárs él együtt. A fiatalok teljesen más karakterek, mások az álmaik, azonban egy valami közös bennük: nagyon szeretik a fővárost.

Anikó számára ez a szerep izgalmas kihivás, hiszen, mint ahogyan a többi szereplőnek, neki sincs színészi tapasztalata. A lány elmesélte, hogy a sorozatban szeretne minél hitelesebben alakítani, és arra fog törekedni, hogy természetes legyen.

„Bár önmagamat kell adnom, sok az improvizációs elem a sorozatban, vagyis teljesen más, mint amit eddig csináltam” – mesélte Anikó a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek