Starity

Éheztette magát Ashton Kutcher

2013. január 31. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész is csatlakozik azoknak a táborához, akik egy szerep kedvéért extrém változásokra hajlandóak.

hirdetés
Éheztette magát Ashton Kutcher

A számítástechnika-rajongó Ashton Kutcher nem félt attól, hogy megszenvedjen Steve Jobs szerepéért. Ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy Kutcher folyton tömi magát valami nassolnivalóval a filmvásznon, miközben a színész éppen az ellenkező okból került nemrég kórházba: különös módon készült fel a legújabb szerepére a jOBS című filmben.

„A forgatás kezdete előtt két nappal kórházba kellett mennem, mert pokoli fájdalmaim voltak” – mondta Kutcher a USA Today riporterének a Sundance Film Festivalon.

Ashton az elhunyt Jobs időnként alkalmazott gyümölcsdiétáját alkalmazta, ami pontosan az, aminek hangzik: kizárólag gyümölcsöt és magokat szabad fogyasztani. „A hasnyálmirigyem teljesen kikészült. Nagyon félelmetes volt, mindent egybevéve” – tette hozzá Kutcher.

Az utóbbi megjegyzéssel a színész arra célzott, hogy Steve Jobs 2011-ben hasnyálmirigyrákban hunyt el. A film azt mutatja be, hogyan vált a főiskoláról kimaradt fiatalember egy hatalmas számítástechnikai cég, az Apple elnökévé.

Úgy tűnik, Kutcher nagyon komoly kutatást folytatott, hogy minél jobban felkészülhessen a szerepre. Jobs nővére, Mona Simpson a The New York Times számára írt megható búcsújában röviden megemlítette a testvére szokatlan diétáját. „A vacsorát a füvön kellett felszolgálni, és néha csak egyetlen zöldségből állt. Sok darab, de ugyanabból a zöldségfajtából. Brokkoli. Egyszerűen elkészítve. A megfelelő frissen letépett gyógynövénnyel” – mesélt a Jobs-házban tapasztalt étkezési szokásokról.

Kutcher nem az egyetlen olyan színész, aki hajlandó volt az extrém méretű fogyásra: Matthew McConaughey azzal sokkolta a közönségét, hogy több mint 18 kilót fogyott azért, hogy a The Dallas Buyers Club című filmjében hitelesen alakíthasson egy AIDS-fertőzött férfit. Hugh Jackman majdnem 14 kilót fogyott A nyomorultak című film kedvéért, akárcsak filmbéli partnere, Anne Hathaway, akinek törékeny teste és beesett arca sokakat megijesztett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek