Starity

Robert Pattinson és Jennifer Lawrence randiznak?

2013. február 01. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák szerint a két sztár közelebb áll egymáshoz, mint két barát, és Robert fogja kísérni J-Law-t az Oscar-gálára!

hirdetés
Robert Pattinson és Jennifer Lawrence randiznak?

Az utóbbi időszak meglehetősen kemény megpróbáltatásokat hozott a fiatal hollywoodi sztár, Robert Pattinson életében. Bárki bármit mondhat, nem kérdéses, hogy Robert úriemberként viselkedett a botrány kirobbanásától kezdve, és bár azóta megbocsátott Kristennek, jelen pillanatban is „szüneteltetik” kapcsolatukat.

A The Rover című film Ausztráliában zajló forgatásai miatt a két sztárt most fizikailag egy egész óceán választja el egymástól, így, ha most már ismét szingliként besétál Rob egy bárba, logikus, hogy felkelti a hölgyek figyelmét.

A sztárt sikítozva ünneplő rajongók tömege természetesen eddig sem jelentett veszélyt Kristen Stewart számára. Most azonban ellenfelére akadhat Stewart kisasszony a Robert szívéért folytatott harcban, hiszen az ausztrál Gracia magazin jelentése szerint az Oscarra jelölt Jennifer Lawrence-szel találkozgat titokban.

Bár mindez egyelőre pletyka, tény, hogy a két Golden Globe-jelölt az utóbbi időben sok időt töltött együtt. Robert egy közeli ismerőse elárulta: Úgy gondolja, J-Law a tökéletes jelölt és meg is érdemelné a díjat. Meghívta Robertet az Oscar-gálára kísérőjének! Mindennapi kapcsolatban állnak egymással, folyton vicces SMS-eket váltanak.”

Jennifer egyébként csak pár hete szingli, hiszen két évig járt a szintén színész, Nicholas Houlttal, de megelőzve a Kristen-ellenesek korai kárörömét: a Jennifer–Robert sztorit egy közeli ismerős cáfolta. Talán csak figyelemelterelés akart lenni?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek