Starity

Pletykacica Acapulcóba költözik

2013. február 01. 17:05   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elcsíptük! A Bad Girl-könyvsorozat és a Gossip Girl – A pletykafészek karaktere egy új sorozatban fedi fel gazdagék titkait. Az új alkotás a Gossip Girl: Acapulco címet kapja, és nyáron kerül adásba Mexikóban.

hirdetés
Pletykacica Acapulcóba költözik

„Üdv! Itt Pletykacica, az egyetlen forrásotok az acapulcói elit botrányos életéhez” – talán így hangzik majd a bevezetősora a nyáron induló mexikói Gossip Girl: Acapulco című sorozatnak.

A pletykás lány történetének legújabb változatában Sofía Sisniega, Oka Giner, Vadhir Derbez, Diego Amozurrutia, Jon Ecker és Macarena Achaga alakítják a főbb szerepeket, azt azonban még nem tudni, hogy ki adja majd a hangját Pletykacicának. A narrátor szerepére ugyanis egyelőre három jelöltjük is a van a készítőknek, akik nem mások, mint a Kettős élet sztárja, Anahí, a Megkövült szívek és a Teresa egykori sztárja, Ana Brenda Contreras, illetve Eiza González.


Az eredeti sorozat főszereplői

Az új sorozatban is a pletykák lesznek a középpontban, de ahogyan azt az eredeti sorozatban is megszokhattuk, bőven lesz benne intrika és romantika is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek