Starity

A Sistar19 visszatért

2013. február 04. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A duó egy év kihagyás után tért vissza, idén új dallal lepték meg rajongóikat.

hirdetés
A Sistar19 visszatért

Bo Ra és Hyo Rin a Sistar lánycsapat tagjaként debütáltak még 2010-ben, majd 2011-ben alakult meg a csapat egyetlen alegységeként a Sistar19, és kiadták egyetlen videójukat Ma Boy címmel.

Most, egy év elteltével pedig újabb kislemezzel lepték meg rajongóikat, mely a Gone Not Around Any Longer címet kapta. A dal klipje január 30-én került nyilvánosságra, majd egy nappal később meghódította a legtöbb zenei oldal listájának élét, mint például a Melon, Bugs, Cyworld és a Soribadán is az élre tört.

A dal sikere nem is volt kérdés, hisz ahogy a Sistar korábbi dalait (Push Push, So Cool) vagy éppen a Sistar19 debütáló számát, a Ma Boyt is a híres dél-koreai producer, dalszerző és szövegíró Brave Brothers készítette.

A lányok zenés műsorokban is népszerűsítik dalukat, melyhez egy igen látványos koreográfia is társul. Sokan úgy vélték, az élő fellépéseken Bo Ra nem fog tudni táncolni, hisz az MBC újévi speciális adásában, a The Idol Track and Archery Championshipben megsérült a lába, még január 28-án egy versenyszám elvégzése közben, ám a lányokat kezelő cég kijelentette, hogy a sérülés nem vészes, és Bo Ra képes lesz végigcsinálni a fellépéseket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek