Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Blake Lively

2013. február 13. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ritka alkalmak egyike az, amikor Blake Livelyt rossz ruhában kapják lencsevégre. Most összegyűjtöttük az öt legszebb és öt legrosszabb szettjeit.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Blake Lively

A Gossip Girl mindig stílusosan szexi Serena van der Woodsenje a való életben is közel olyan tökéletes, mint a sikersorozatban divat szempontjából. De csak majdnem, hiszen Blake Livelynek sikerült pár divatbakit elejtenie az elmúlt pár évben. Most pedig öt-öt mesés és kevésbé tökéletes ruhakölteményt mutatunk be tőle.

A legszebb ruha-összeállítások:

A 2010-es kollekcióból való, egyszerűen mintázott Marchesa mélyen kivágott, sokat sejtő, de mégsem kihívő felső, amelyhez egy hozzá tökéletesen illő fekete rövidnadrágot választott a 2009-es Pippa Lee négy élete című film bemutatójára.

Elölről szende fehér, nyakig érő, hátulról viszont mélyen kivágott fekete széllel díszített csoda. Leginkább így lehetne jellemezni Blake 2009 nyarán viselt Roberto Cavalli álomszép koktélruháját.

A 2011-es MET Gálán egy Chanel-estélyiben tündökölt, a ruha trükkös féloldalas megoldása tette ezt a szettet ilyen különlegessé. Blake még Karl Lagerfeldet is elvarázsolta.

Az eddigi két leggyönyörűbb megjelenését a legújabb filmje, a Savages két premierjén produkálta. A New York-i rendezvényen egy sárga Gucciba bújt, hozzá tökéletesen illő kék, illetve barna ékszerekkel. Aranyszőke haját fonattal színesítette, sminket pedig alig viselt.

A Los Angeles-i eseményen pedig egy Zuhair Murad Couture fekete csíkos költeményben jelent meg. Itt mutatta meg igazán, milyen nőies és dívás is ő. A száját hangsúlyozta erőteljes piros rúzzsal, sőt körmei is pontosan ugyanilyen színűre voltak kifestve. Lenyűgöző, hogy még az apró részletekre is figyelt.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

2008-ban csupa Burberryben próbálta meghódítani a közönséget a New York-iak a gyerekekért gálán, ám sajnos nem járt sok sikerrel. A Burberry-sál, -ruha és -cipő egyben végképp nem, de még külön-külön sem mutatnak jól. Nem is értjük, hogy gondolta a tökéletes alakkal bíró színésznő, hogy így elrejti magát.

„Mindent beleadtam a ma estébe” – jelentette ki a Blake élete első Golden Globe-ján, 2009-ben. Ennek ellenére csupán a sminkjét találta el. A frizurája túl sportosra sikerült, a Nina Ricci-estélyijében pedig úgy néz ki, mintha nem kapna elég levegőt. Még az a rengeteg karkötő sem tudott segíteni a helyzeten.

Van egy közmondás, ami az élet minden helyzetében igaz: a kevesebb, néha több. Ez most Blake-nél is beigazolódott. A Where the Wild Things Are premierjén túl sok mindent szeretett volna egyszerre elérni, de sajnos ezt Marchesa-ruhája nem tette elérhetővé. A csipke felül, alul pedig hatalmas fekete rövid tüllszoknya nem sok kritikusnak nyerte el a tetszését.

Talán a Gossip Girl 100. epizódjának New York-i partiján tévedett a színésznő a legnagyobbat. Ugyancsak Marchesa-költeményben jelent meg. A lógós fülbevaló és a kontyozott haj pedig semmit sem javított a helyzeten. Egyetlen pozitívum a szettjében a gyönyörű Versace-cipője volt.

Ötödik botlása októberben következett be egy Chanel-rendezvényen, természetesen Chanelben vonult végig a vörös szőnyegen. Az ezüst ruha hátulja meseszépen van díszítve kristályokkal. Viszont sajnos, amikor Blake megfordult, a gyönyörű illúzió elveszett. Elölről semmit sem tart rajta, elveszik a színésznő a ruhában. Az öltözékhez divattervező barátja, Christian Louboutin kollekciójából választott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek