Starity

Jön az Emberi százlábú harmadik része

2013. február 02. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Emberi százlábú című film rajongói már izgatottan várják a horrorfilm folytatását, mely a rendező elmondása szerint sokkal brutálisabb lesz, mint az előző két rész.

hirdetés
Jön az Emberi százlábú harmadik része

Rengeteg embert sokkolt le anno a Tom Six által rendezett Emberi százlábú első, illetve második része, melyekben egy-egy őrült főszereplő összevarrt néhány szerencsétlen áldozatot, ezzel is megalkotva egy százlábúhoz hasonló lényt. Pár országban még mai napig is tiltólistán van, azonban ha ezeket a részeket is túl sokkolónak találták, akkor mégis mit fognak szólni a harmadik részéhez, amely tartogat néhány meglepetést?

A rendező elmondása szerint a harmadik részben vissza fognak térni az utóbbi két epizódból megismert főszereplők: Dieter Laser és Laurence R. Harvey. A két horrorkarakter folytatni fogja a kegyetlen műtétsorozatot, és a híresztelés szerint maga a rendező, Tom Six is fel fog tűnni benne egy mellékszereplő személyében. A film majd a Human Centipede Part 3 (Final Sequence) címet fogja viselni, amiből arra következtethetünk, hogy e film lesz az úgynevezett utolsó felvonás.

A tervek szerint májusban vagy júniusban fogják leforgatni egy dél-amerikai államban, a premier pedig 2013-ban lesz. A film történetéről egyelőre nem tudni semmit, ám Tom egyik tweetje szerint ebben a részben 500 embert akarnak összevarrni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek