Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Leighton Meester

2013. február 16. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néha még Blair Waldorf is tud tévedni. Cikkünkben a legszebb és legrosszabb választásait mutatjuk be nektek.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Leighton Meester

Leighton Meester többnyire jól tudja, mi illik hozzá, és általában csinosan jelenik meg a vörös szőnyegen, viszont vannak alkalmak, amikor ő is téved, s bizony akkor nem is kicsit. Íme, az öt legjobban dicsért és legjobban lehúzott öltözéke.

A legszebb ruha-összeállítások:

A 2008-as CW-rendezvényen egy színes Chloe-ruhát viselt, amit különlegessé a ruha hátsó, keresztbe pántos szabása tett különlegessé. Leighton egy lila táskát választott mellé, és egy fekete magas sarkút.

2009-ben az MTV Movie Awardson sikerült elkápráztatnia a közönséget, ahol holtversenyben végezett az est „legjobban öltözött” címért Miley Cyrusszal. Leigh egy Emilio de la Morena, itt-ott kivágott -koktélruhára esett a választása, ami tökéletesen kihangsúlyozta a színésznő alakját. Cathy Waterman-ékszerekkel és egy lila Brian Atwood-cipővel fűszerezte a szettjét. Bár önmagában nem illett a lábbeli az eseményhez, de az összhang mégis jól sült el.

Leighton kékbe borult 2010-ben a Style Awardson. Egy csodálatos Elie Saabot vett magára, szintén kék Elie Saab-topánnal és csillogós halványkék Jimmy Choo-kistáskával. Ékszerek közül pedig ismét Cathy Watermantól választott.

Filmje, a Roommate bemutatójára igazán kitett magáért. Egy homokóra típusú fekete Michael Korst viselt a 2011-es őszi kollekcióból. Hozzá Brian Atwood-cipőt választott, bár a hatalmas fekete szoknya alatt nem igazán csodálhattuk meg, és a Harry Winston-fülbevalója is elbújt egyenes barna haja mögé.

A Sanghaji Harry Winston nyitópartira egy fekete, felül csipkézett Marchesa-költeményt választott Christian Louboutin extra magas cipővel. Hogy ne essen túlzásokba, nem sok sminket viselt, és a haját is csupán lágy hullámok szegélyezték.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

A 2007-ben megrendezett 42. utcai halloweeni bulira egy Roberto Cavallira esett a választása, de sajnos talán egy másik darabbal jobban járt volna. Melltartó nélkül jelent meg, ráadásul a ruha semennyire nem tartja meg a melleit. A köldökénél húzott finom fekete szalag pedig két részre osztja felsőtestét, így kövéríti is.

Egy meghívás a New York-i MET Gálára hatalmas elismerés, Leightonnak viszont mégsem sikerült egy ilyen rangos eseményhez illő szettet találnia. Egy förtelmes, túlcsicsázott Louis Vuittont tett magáévá. Még a sminkjével sem tudta ellensúlyozni a katasztrofális költeményt, sőt a sok pirosító is csak rontott a helyzetén.

Ha nem szeretnél olyan borzalmasan kinézni, mint Leighton a 2010-es Underground rendezvényen, ne párosítsd az egyszerű derékig érő szürke nadrágot fekete melltartóval, rajta csipkézett felsővel.

Leighton 2011-ben egy Tiffany & CO rendezvényre készülődött, de inkább úgy nézett ki, mint aki az ágyba siet. Egy nagymamához illő hálóingben mutatkozott be a nagyérdeműk előtt. A Carven-ruha senkinek sem nyerte el a tetszését, egyedül a stílusos Tiffany ékszerek javítottak egy picit a helyzeten.

A színésznőnek 2012-ben is adtak egy esélyt, hogy kijavítsa 2009-ben véghezvitt MET-gálás divatbakiját. Az tény, hogy tavaly elfogadhatóbb estélyiben jelent meg, de még mindig nem volt tökéletes az összhatás. Talán nem is a tündérmesébe illő Marchesa-költeménnyel volt a baj, hanem a túlzott barnító használatával és a barna rúzzsal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek