Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Nina Dobrev

2013. február 23. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében a Vámpírnaplók főhősnőjének legjobb és legrosszabb összeállításait vesszük górcső alá.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Nina Dobrev

Nina Dobrev külseje a legtöbbször kifogástalan, hiszen ízlése a divat terén igazi követendő példa. Tökéletes alakjára nehéz olyan ruhadarabot találnia, ami ne állna jól neki és mindig az alkalomhoz megfelelő szettet ölt magára. Azonban még a Vámpírnaplók Elena Gilbertje sem tökéletes, mivel néha ő is hibákba esik, így lássuk most cikksorozatunk ezen részében a legjobb és legrosszabb megjelenéseit.

A legszebb ruha-összeállítások:

Mercedes-Benz Fashion Week – Christian Siriano Show – 2012

A 24 éves színésznő számára igen zsúfolt volt a tavalyi New York-i divathét, ugyanis számos bemutatón megjelent és egytől-egyig tökéletes öltözékekben. Egyik összeállítása ezek közül ez a Christian Siriano-ruha volt, melyet a tervező tiszteletére vett fel a showjára. Az egyszerű fekete, térdig érő koktélruhához nem viselt ékszereket és egy egyszerű bézs cipőt választott, haja pedig enyhe hullámokban omlott vállára, így megjelenése egyszerű volt, de mégis elegáns.

Emmy Awards – 2011

Ninának sikerült teljesen elkápráztatnia az embereket ezzel a piros, pánt nélküli, fodros aljú Donna Karan-estéjivel a 2011-es Emmy-gálán. Szakértők szerint az est folyamán ő vitte a pálmát és valószínűleg férfiak milliói lettek volna Ian Somerhalder helyében is. Oldalra fésült loknijai, ezüst Neil Lane nyaklánca és fülbevalója, azonos színben pompázó retikülje mind tökéletesen passzolt a dögös ruhához.

MET Gala – 2012

Az előbbi vadító piros ruha hatalmas sikere után, a barna szépség ismét egy Donna Karan-darabot választott a 2012-es MET-gálára. Az elegáns fekete-arany estélyi hosszú uszálya és merész hátkivágása nem volt túl kihívó és az egyszerű konttyal, és H.Stern ékszerekkel hibátlan külsőt kölcsönzött Ninának.

19th Screen Actors Guild Awards – 2013

Nem elég, hogy új frizuráját is bemutatta Dobrev a SAG-gálán, de pink Elie Saab-estélyije egyszerűen fenomenális választás volt. A tervező 2013-as tavaszi kollekciójának darabja azonnal elnyerte a kritikusok tetszését egyszerű, keveset mutató fazonjával és a hozzá választott kiegészítők is remekül passzoltak: a ruhával harmonizáló vékony öv és Judith Leiber-ékszerek mellé természetes smink és lazán felfogott tincsek dukáltak.

Critics’ Choice Movie Awards – 2013

Az ifjú színésznő szokásához híven istenien festett Monique Lhuillier 2013-as tavaszi kollekciójának türkiz-kék koktélruhájában az idei Critics’ Choice Movie Awardson. A strasszokkal befedett ruha érdekes dekoltázsa, hátkivágása és lekerekített tulipán alakú alja pont eleget mutat Nina tökéletes alakjából, a hozzá felvett egyszerű, bokapántos Brian Atwood Evie-cipő, a szolid smink és a lófarokban hátrakötött frizura pedig nem terelte el a figyelmet a feltűnő darabról.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Forevermark and InStyle’s Golden Globe Awards Event – 2012

Monique Lhuillier újabb darabja nem éppen a legjobbak közé tartozik. A 2011-es tavaszi kollekcióból származó cseresznyevirágos ruha nem igazán tükrözi Nina stílusát, sokkal inkább egy idősebb korosztálybeli hölgyön tudnánk elképzelni. Kétségtelen, hogy a pink Rebecca Minkoff-retikül, a H.Stern ékszerek és a bézs magassarkú tökéletesen passzol öltözékéhez, de ezeken kívül sminkje is jó pár évvel öregíti.

People’s Choice Awards – 2012

Talán ez az Elie Saab-ruha volt a legmegosztóbb darab, amit valaha magára öltött, ugyanis volt akik tetszését elnyerte, de a legtöbbekét abszolút nem. Sokak szerint semmi baj nem lenne vele a csipkés ujjak nélkül, velük viszont úgy fest, mint egy mérges szömörce és érthetetlen, hogy is származhat ez a kreálmány a klasszikus romantika mesterétől. A szögegyenes haj, a smink, az azonos színben pompázó cipellő és Lauren Merkin-kézitáska viszont egy az egyben összeillett.

Warner Bros and InStyle Golden Globe Awards After Party – 2013

Egyszerűen nem értjük mi volt Nina célja ezzel a habos-babos, csipkés, babakék, Oscar de la Renta-ruhával. Tény, hogy a 2013-as tavaszi kollekcióból származó darab aranyos, de 24 éves érett nő létére nem túl bölcs hercegkisasszonyt játszania. A balerina beütésű konty még inkább a kislányost benyomást erősíti, azonban a hozzá választott ezüst Jimmy Choo-cipő és a fém öv egyáltalán nem illettek a ruha stílusához.

CW Upfront – 2011

Ez a szett úgy, ahogy van halálra van ítélve! A darabok külön-külön még nem is lennének olyan rosszak, de együtt az egész kész divatkatasztrófa. A szoknyához egyáltalán nem passzol a cipő, a blézerről pedig inkább ne is beszéljünk. Értjük, hogy fel kell készülni az esti hidegekre, de ha egyszer hivatalos eseményre megy egy ismert színésznő, akkor meg kellene adni a módját és legalább a ruhához passzoló kabátkát felvenni.

2nd Annual NFL Honors in New Orleans – 2013

Nina nem túl szerencsés ha csipkés darabokról van szó. Ez a Zuhair Murad által tervezett világoskék miniruha kissé túl van spilázva: a virágos felső rész és a geometriai mintás alj, melyben egy kis rózsa-mintás rész is helyet kapott, teljes káosz. A hozzá választott ezüst Jimmy Choo lábbelik és az azonos színű retikül azonban illett a színkombinációhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek