Starity

Ben Affleck nem dühös az Akadémiára

2013. február 03. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Argo-akció rendezője sorra söpri be a díjakat a legjobb rendezésért, ennek ellenére az Oscar-díjra még csak nem is jelölték. A tegnap esti győzelme során tisztázta; nem dühös az Akadémiára.

hirdetés
Ben Affleck nem dühös az Akadémiára

Az elmúlt pár hétben Affleck volt a díjátadók legnagyobb sztárja; sorra nyerte meg a legjobb filmért és legjobb rendezésért járó díjakat, noha az iráni túszdrámáért nem jelölték a legnevesebb díjkiosztón.

A 40 éves sztár a tegnap esti Director's Guild Awardson, a sajtószobában osztott meg néhány gondolatot a filmről és a jelölésekről: „Nem vagy jogosult arra, hogy nyerj bármit is. Bármit az életben. Boldog vagyok, megtisztelve érzem magam, hogy az Akadémia jelölt mint producer. Ez rendben van így, nagyon szerencsés vagyok.”

Ben bevallotta a beszéde során, hogy azért döntött a rendezés mellett, mert nem volt biztos színészi karrierje jövőjében: „Elértem egy mélyponthoz, mikor az életem eléggé összekuszálódott, amikor nem tudtam, mi fog történni. Szóval arra gondoltam: »Talán lehetnék rendező!« Nagyon keményen dolgoztam azért, hogy olyan jó lehessek, ami csak telik tőlem. Nem hiszem, hogy ez a díj igazi rendezővé tesz engem, de azt hiszem, jó úton járok.”

A díjátadón Affleck olyan neveket utasított maga mögé, mint Steven Spielberg vagy A nyomorultak rendezője, Tom Hooper. Az est nagy nyertese volt még egyébként Lena Dunham, aki a legjobb vígjátéksorozatért járó díjat vihette haza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek