Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Selena Gomez

2013. február 28. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunkban most a Disney-üdvöske, Selena Gomez legjobb, illetve legrosszabb öltözékeit mutatjuk be nektek.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Selena Gomez

Néha még a tökéletes Selena Gomeznek is vannak rossz napjai. A hölgyemény (szinte) mindig kifogástalanul jelenik meg egy-egy rangos rendezvényen, viszont ő is ember, s vannak napok, amikor egy két dologban hibádzik a kinézete. Most összegyűjtöttük az elmúlt évek legcsodálatosabb és kevésbé glamúros öltözékeit.

A legszebb ruha-összeállítások:

A 2010-ben megrendezésre került MTV VMA-ig Selena egyszerű fehér koktélruhákban kápráztatta el a népet, ám a díjátadón olyan estélyiben mutatkozott, amitől még a kritikusok sem kaptak levegőt. A szende kislány hirtelen egy bevállalós nővé érett a vörös szőnyegen. Egy földig érő ezüst, lábánál mélyen kivágott Reem Acra-ruhában parádézott, hozzá pedig Sergio Rossi-magas sarkút választott.

Nem is csodálkozunk, hogy a 2011-es Kids’ Choice Awardson övé lett az est „legjobban öltözött” sztárjának járó cím. A megjelenése fiatalos, friss és üde volt. Ehhez pedig Christian Cota fehér felsője és rövidnadrágja segítette. Egy tengerkék Camilla Skovgaard-szandálban tipegett végig a narancssárga szőnyegen egy Lauren Merkin ’Lucy’-kistáskával.

Egy fekete homokóra fazonú, kellően szexi, de nem kihívó Dolce & Gabbanára esett a választása a 2011-es Billboard-díjátadóra, amit egy élénkpiros Giuseppe Zanotti-szandállal dobott fel. Haját szögegyenesre vasaltatta, ami tökéletesen kiemelte babaarcát, Neil Lane-ékszerekkel és Judith Leiber-táskával tette a szettjét tökéletessé.

2012 novemberében Selenát az Év nőjének koronázták a Nagy Almában, így el is vártuk, hogy káprázatos ruhában vonuljon végig a díjátadón. Bár sokak szerint egy kissé felnőttesre sikerült a választása, de egy ilyen rangos eseményre egy pontosan ilyen fehér, kétrészes Giambattista Valli-ruhában kell megjelenni, és egy Rupert Sanderson-magas sarkúban.

Még csak most kezdődött el 2013, de Sel máris el tudott minket varázsolni az idei Golden Globe-os megjelenésével. Egy merész arany Versace-költeményben jelent meg, arany fülbevalókkal és egy irtó dögös cipőben. Egyedül póthaja rontott egy kicsikét a helyzeten.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Hatalmas elismerésnek számít, hogy mindössze 18 évesen Selly ott lehetett a legnagyobbak közt a Style Awardson. Sajnos a rendezvényhez nem, de egy sellőhöz sikerült felérnie. A csillogó felül kék, középen barna, végül fehér Max Azria-költeményben elveszett a fiatal énekesnő/színésznő. Ráadásul a sminkjét sem sikerült eltalálni, a fehérség nem áll jól egy latin dívának sem.

2011-ben az MTV MA-n egy felnőttesebb szettel próbálkozott, de nem járt sok sikerrel. Ismét egy Giambattista Valli-kreációt kapott magára, de még 19 évesen nem biztos, hogy készen állt egy ilyen komoly szettre.

A fővárosunkban forgatott filmje, a Monte Carlo premierjére sem a korának megfelelő ruhát választott. A hatalmas földig érő J. Mendel-estélyije unalmassá teszi Sel megjelenését, ráadásul semmi extrával nem dobta fel a szettjét, csupán egy csillogós, ezüst Judith Leiber-táskával.

A kanadai MuchMusic-díjátadójára egy aranyszínű Roberto Cavallit viselt, viszont a miniruha egyáltalán nem passzolt Selenához. Alakjából egy szempillantás alatt deszkát csinált, sőt az még rontott a helyzeten, hogy a színésznő folyamatosan begörnyedve pózolt a fotósoknak. Lábbelinek egy pántos Jimmy Choót tett magáévá.

A Spring Breakers torontói bemutatóján a Marchesa 2012-es tavaszi kollekciójából választott egy förtelmes darabot. A ruha önmagában is túl sok, a gyöngyökkel kirakott felső és a túl habos-babos alsórészen már csak az rontott, amikor Gomez kisasszony megfordult, és mindenki megcsodálhatta hatalmas fenekét, hiszen a ruha nagyobb hátsót csinált neki, mint amekkora Nicki Minajnak van. Az egész szett felejtős, és ezen semmi sem tudott segíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek