Starity

Így bakizhatnak a férfiak Valentin-napon

2013. február 07. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Virágvásárlás, romantikus SMS-ek, vacsora – a legáltalánosabb dolgok Valentin-napon. A nőknek mindenhez megvan a véleményük, most elárulják, mit nem akarnak a férfiaktól a szerelem ünnepén.

hirdetés
Így bakizhatnak a férfiak Valentin-napon

A Valentin-nap az év legromantikusabb időszaka, a szerelmespárok meglepik egymást ajándékokkal, kedveskednek és csupa romantikus dolgot cselekszenek, de úgy fest, a férfiak még mindig képesek bakot lőni: a nők ugyanis mindig mást akarnak, és köztudottan nem mindig ugyanazt. Egy új, a Real Buzz által végzett kutatás szerint a nők teljesen más dologra vágynak, mint amit valójában kapnak február 14-én.

Hagyjuk a kliséket

Ragaszkodva a hagyományokhoz, a férfiak mindig virágot vesznek, hogy kimutassák szeretetük kedvesük felé, 45 százalékuk úgy gondolja, ez erre a legjobb mód. Sajnos a nők csak négy százaléka ért ezzel egyet...

A nők imádnak ugye shoppingolni, mi lehet annál jobb ajándék, mint pénzt adni a számukra, hogy azt vegyenek belőle, amit akarnak? Ezzel sok férfi egyetért, néhányan meg is könnyebbülnek, hogy nem kell a fejüket törni ajándékügyben. A nyilatkozó hölgyek 14 százaléka azonban simán dobná a pasit, ha az pénzt adna Valentin-napon!


Fotó: FemaleFirst

Mit is akar tehát a nő?

Háromnegyedük rendkívül örülne valami igazán személyes dolognak, ami csak neki szól – mint egy kézzel írott levél vagy vers, a férfiak 20 százaléka azonban úgy véli, könnyen le lehet tudni ezt egy, az internetről lemásolt versikével SMS-ben!

Ha ez sem válik be, miért is ne venne a férfi valami szexi piros fehérneműt (amelyben saját örömét leli)? Rossz hír azonban számukra, hogy ötből egy nő sosem viselte azokat a darabokat, melyeket a partnere vett neki. Tehát ha úgy gondolják, majd úsznak az árral és spontánok lesznek, a terveiket még most meg kell változtatniuk.


Fotó: FemaleFirst

A férfiak kétharmada bevallotta, nem tervezett semmit Valentin-napra, csak leugrott egy bevásárlóközpontba, és kiválasztotta a legaranyosabb dolgot, amit talált. A nők 30 százaléka elvárja, hogy a romantikus nap legyen alaposan megtervezve.

Ha más ötlet nem jut eszükbe, elviszik a párjukat egy elegáns étterembe, azonban ezzel is óvatosan kell bánni: a nők egyharmada nem szeretné, ha a pasi skótként viselkedne, és kikötné, meddig mehetnek el az árlistán.

Az urak figyeljenek tehát arra, hogy valami rendkívüli személyessel kedveskedjenek párjuknak, és véletlenül se feledjék el az ünnepet, mivel a nők 53%-a lepattintaná a pasit, ha semmit sem kapna Valentin-napon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek