Starity

John Mayer valóban megváltozott?

2013. február 08. 16:04   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry párja, a zenész Johny Mayer egyenes választ ad a múltbéli hibáira irányuló kérdésre.

hirdetés
John Mayer valóban megváltozott?

A zenészek összetörik a lányok szívét – már ahogy egyes sztereotíp vélemények tartják. Nos, nem mondhatjuk, hogy John Mayeren múlt, nem tett meg minden tőle telhetőt ez ügyben. Rengeteg hölggyel volt már dolga a sztárvilágból: Taylor Swift, Jennifer Aniston, Minka Kelly, Jennifer Love Hewitt és Jessica Simpson is barátnőjének mondhatta magát.

Ezek a történetek természetesen mind egy törött szívvel végződtek – már ami a hölgyeket illeti. Nos igen, nem mondhatjuk, hogy a zenész unalmas életet él. Egy TV-interjúban azt mondta: „Egy s*gg voltam az eddigi kapcsolataimban. Nagyon felszabadító, ha végre ráébredsz, hogy nem feltétlenül tudsz mindenkit rávenni arra, amit te akarsz.”


data.whicdn.com

John, aki az elmúlt év júniusa óta a szintén zenész Katy Perry párja, valóban mindent megtesz azért, hogy szavahihető és hiteles legyen, mikor azt mondja, megváltozott. Ám az, hogy ezt a nyilvánosság nem hiszi el minden kételkedés nélkül, egyáltalán nem érdekli őt:

„Az emberek rossz alaknak tartanak. Ezen nem tudok változtatni. Csupán azt tudom megpróbálni, hogy a hibákért, amiket a múltban elkövettem, vállalom a felelősséget” – nyilatkozta őszintén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek