Starity

A nőket már nem érdeklik a kigyúrt pasik

2013. március 14. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokkal inkább érdekeltek az egészségesen vékony testfelépítésű férfiakban.

hirdetés
A nőket már nem érdeklik a kigyúrt pasik

Mindannyian szemtanúi lehettünk – még ha tévéképernyőn keresztül is – annak, hogy ha egy csinos nő besétál egy férfiakkal zsúfolt edzőterembe, azok nem félnek megmutatni izmaikat. Ám úgy fest, ettől csak kevésbé lesznek vonzóak a nők szemében.

A Watch My Wallet internetes tanácsadó magazin elvégzett egy kutatást; arra voltak kíváncsiak, vajon manapság mennyire vonzzák a nőket a feszes bicepszek. Meglepő módon a hölgyek 82 százaléka nem találja attraktívnak, ha valaki túlságosan is kigyúrt, sokkal inkább kacsingatnak az „egészséges” testfelépítésű férfiak felé.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy a szupervékony srácokat találják a legszexisebbnek, csak 13 százalékuk mondta, hogy kifejezetten ez a típus a zsánerük. Ennek ellenére a férfiak fellélegezhetnek, hiszen az évekkel korábban felállított „Mi kell a nőnek?” kép megdőlni látszik.


Ma már nem feltétlenül nyerő az izomtömeg

Amikor arról kérdezték a nőket, mely hírességgel bújnának ágyba, természetesen a legjóképűbb színészeket és énekeseket választották, de hosszú távú kapcsolat esetében már más lenne a helyzet: sokukat zavarná, ha a partnerük túlságosan is kigyúrt lenne, egyrészt vetélytársra akadnának idegen hölgyek személyében, másrészt pedig úgy éreznék, nekik is állandóan figyelniük kell az alakukra. Sokkal szívesebben randiznának teljesen átlagos testalkatú férfiakkal, és 72%-uk azt sem bánná, ha lenne rajtuk egy kis egészséges túlsúly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek