Starity

Alekosz kiáll VV Veronika mellett

2013. február 08. 22:10   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal Veronika mindig is tagadta, hogy szexuális szolgáltatásokat vállal pénzért, de miután bevallotta, és elpártoltak tőle, Alekosz a védelmére kelt.

hirdetés
Alekosz kiáll VV Veronika mellett
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A fiatal Veronika mindig is tagadta, hogy szexuális szolgáltatásokat vállal pénzért, de nem kellett sokáig várni, míg bevallotta, a testéből kereste meg a napi betevőt. A Blikk utánajárásának köszönhetően kiderült, százezer forint az alaptarifa, de az RTL Klubnak is nyilatkozott: a vévés sztár összesen négy évig csinálta, de látszik rajta, hogy szánja-bánja, hiszen a riport alatt is sírva fakadt.

Az információk szerint a lány édesanyja nagyot csalódott benne. Szégyelli a lányát, mégis a gyermeke mellett marad, és segít, amiben tud – írja a Stop.

A VV4 győztese megvédte az expornóst. A nőcsábász szerint előbb kellett volna elmondani az igazat, és nem letagadni. „Rögtön fel kellett volna vállalnia, hisz ezt nem jókedvében csinálta. Veronika nem egy pénzéhes nő, aki le akarja húzni a férfiakat, a megélhetéséhez volt szüksége erre a pénzre. Biztos vagyok benne, hogy ha modellként elég munkát kapott volna, akkor sosem adja a fejét ilyesmire. És azt is hozzáteszem: ha valaki önszántából a testéből él, az még mindig jobb, mintha például rabolna. Vagy ha valaki kényszeríti a prostitúcióra” – nyilatkozott Alekosz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek