Starity

Várkonyi András túl van a szívműtéten

2013. február 09. 11:11   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barátok közt Vili bácsiján több órás műtétet kellett végrehajtani, de szerencsére minden rendben van nála.

hirdetés
Várkonyi András túl van a szívműtéten
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Várkonyi András a hét közepén feküdt be a kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak rajta végbe, ugyanis olyan szívkoszorúér-problémát állapítottak meg nála, amin csak műtéttel lehetett segíteni.

A színész a Blikknek nyilatkozott róla: amikor fizikai feladatokat végzett, légzési problémái voltak, de akkor még nem lehetett tudni, hogy ilyen nagy a baj. Jó néhány vizsgálat után az orvosok szívkoszorúér-áthidalást javasoltak segítségként, pontosabban a szívbe vezető ereket kellett megoperálni. Ez a beavatkozás több óráig tartott, de szerencsére András jól bírta.

„Szerencsésen túl van a műtéten. Az egész család nagyon aggódott, és persze még most is szorítunk. A következő időszakban rengeteg pihenésre és nyugalomra lesz szüksége, de nekem úgy tűnik, hogy folyamatosan javul az állapota. Ezt onnan is lehet tudni, hogy állandóan viccelődik, és már ott ül az ágya szélén, amikor látogatóba megyünk hozzá” – árulta el a Blikknek a színész felesége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek