Starity

Új dalt jelentetett meg Alizée

2013. február 12. 08:08   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a negyedik meglepetés is Alizée hivatalos oldalán. Az új, márciusban érkező ötödik nagylemez egyik dalát tették közzé először az énekesnő hivatalos oldalán, majd YouTube-on is.

hirdetés
Új dalt jelentetett meg Alizée

Alizée új, ötödik nagylemeze március 25-én kerül majd a boltokba, amelynek első kislemeze, az A cause de l'automne már nyáron megjelent. Most azonban újabb dalt publikáltak a lemezről.

Alizée kiadója, a Sony már pár hete felvetette a lehetőségét egy új kislemez kiadásának. Az még nem tisztázódott, hogy a most megjelent Dans Mon Sac kislemezdal lesz-e, vagy csak egyszerűen a meglepetések egy része, ugyanis ez a dal volt a negyedik és egyben utolsó meglepetés, amit az énekesnő hivatalos oldalán feltártak a kiadatlan fotók, stúdiófelvétel és a képriport után.

A Dans Mon Sac hétfő délután debütált Alizée hivatalos oldalán, majd a délután folyamán felkerült az énekesnő hivatalos YouTube-csatornájára is. A rajongók eddig pozitívan fogadták a lassú, gitárral kísért dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek