Starity

Rebecca Black a kiközösítésről nyilatkozott

2013. február 13. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca Black a minap egy rádióban nyilatkozott a egy fontos problémáról, a kiközösítésről.

hirdetés
Rebecca Black a kiközösítésről nyilatkozott

Sajnos az iskolákban történő erőszak és az értelmetlen kiközösítések mindig visszatérő témák, így nem is csoda, hogy sokszor a sztárok is próbálnak hangot adni az ezzel kapcsolatos véleményüknek. Sokan dalokkal és videoklipekkel szólalnak fel a megkülönböztetések ellen, de vannak, akik nyilatkozataikkal fejtik ki gondolatalaikat.

Így tett nemrégiben Rebecca Black is, aki szerint szintén fontos, hogy megoldást találjunk erre a problémára: "Egyszer majd könnyebb lesz, mert mindig van kiút. Lehet, hogy még nem látod, de ott van. Mindig el kell mondanod valakinek, ha valami fáj. Ne egyedül vívd meg a csatát!” – adta a tanácsot az énekesnő egy rádiónak adott interjújában.

Rebeccának egyébként szintén szembe kellett néznie ezzel a problémával az iskolában, éppen ez volt az egyik oka annak, hogy a többnyire ötös jegyekkel büszkélkedő szépség inkább magántanuló lett, de persze döntésében közrejátszott az is, hogy karrierjére koncentrálhasson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek