Starity

Betiltották Keira Knightley reklámját

2013. február 13. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keira még 2011-ben lett a Chanel arca, a reklámot azonban még csak most tiltották be.

hirdetés
Betiltották Keira Knightley reklámját

Keira Knightley 2011-ben forgatta Joe Wrighttal közösen a Chanelhez készült reklámfilmjét – a páros már háromszor is dolgozott együtt; először a Büszkeség és balítélet, majd a Vágy és vezeklés, végül pedig az Anna Karenina során -, azonban „csak most”, 2013-ban tiltották le a televízióképernyőről, mondván, a szexualitás sugallása kárt tesz a fiatalabb korosztályban.

A Coco Mademoiselle parfümöt népszerűsíteni kívánó reklámban nincs pucérkodás, mindössze Knightley meztelen válla az, ami kihívó lehet, viszont egy néző, aki a Jégkorszak 2. vetítésén látta a reklámot, panaszt nyújtott be túlfűtöttsége miatt.

A cég Keira és a reklám védelmére kelt, szerintük amit a színésznő sugall, mindössze érzékiség és játékosság. Az Advertising Standards Authority (ASA) elmondta, szerintük semmi bántó nincs a promóciós videóban a gyermekekre nézve, viszont a kisebbek számára mégis káros lehet. Kiszabták tehát, hogy a videó jelenlegi formájában nem sugározható semmiféle módon, sem a televízió képernyőjén, sem pedig a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek