Starity

A dél-afrikai futót gyilkossággal vádolják!

2013. február 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap reggel robbant a bomba, miszerint Oscar Pistorius dél-afrikai futó meggyilkolta modell barátnőjét. Tegnap még csak annyit lehetett tudni, hogy a hölgyet holtan találták közös otthonukban, Oscart pedig kihallgatták, ám mára a futót le is tartóztatták.

hirdetés
A dél-afrikai futót gyilkossággal vádolják!

A paralimpikon dél-afrikai futót, Oscar Pistoriust letartóztatták barátnője meggyilkolásával – olvashatta és hallhatta ma reggelre mindenki, aki egy kicsit is érdeklődik a sportvilág iránt. Tegnap még csak annyi volt biztos, hogy Reeva Steenkampet holtan találták Oscarral közös pretoriai otthonában, ám akkor még a sportolót csak kihallgatásra szállították be a rendőrök.

Ma reggelre azonban új fordulatot vett az ügy, a sajtó tudomására jutott, hogy Pistorius négyszer lőtt rá kedvesére a fürdőszobaajtón keresztül, ami a 29 éves modell halálához vezetett. A szintén dél-afrikai lány fejébe és felsőtestébe hatoltak a golyók, amelyek egy 9 milliméteres lőfegyverből származnak.

A sportoló bírósági meghallgatását csütörtök délutánról péntekre halasztották, s időközben Oscar édesapja, Henke is nyilatkozott: „Mindannyian imádkozunk Oscarért és a hölgy családjáért.” Reeva szóvivője pedig hivatalosan is megerősítette, hogy a 29 éves modell életét vesztette. „Mindenki, aki ismerte, most sír. Egy igazi angyal volt, a legédesebb, a legédesebb emberi lény.”

Mivel a tegnapi nap éppen Valentin-nap volt, így Reeva is várta, előző nap még tweetelt is: „Mit rejteget a szerelem holnapra? A szeretet napjának kellene lennie mindenki számára.” – Sajnos nem sejtette, hogy éppen utolsó napjára készül, és nem sok szeretet lesz benne. Nyugodjék békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek