Starity

Túl kihívóak lettek a 14 éves Kendall képei?

2010. augusztus 04. 20:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian lányok sosem a visszafogottságukról voltak híresek – Kim még a Playboyban is szerepelt, így azt mondják, nem csoda, hogy a modellkarrierjét mostanában kezdő, mindössze 14 éves húga is szexi képeket akar.

hirdetés
Túl kihívóak lettek a 14 éves Kendall képei?

Kim Kardashian féltestvére, a novemberben 15. évét betöltő Kendall Jenner mostanában kezdte modellkarrierjét, nemrég pedig egy tengerparti fotózáson vett részt. A képeket Nick Saglimbeni fotográfus készítette. A kritikusok szerint a képek túl szexik lettek egy 14 éves lánynak.

A fiatal lány egy People magazinnak adott interjúban nyilatkozott is erről a témáról: „Ahogy ebbe a fotózásba beleegyeztem, nem az volt a célom, hogy kihívó legyen. Ez egy tengerparti fotózás volt, rajtam pedig fürdőruha volt. Boldog vagyok, hogy 14 éves vagyok, és nem próbálok belemenni olyan dolgokba, amik még koraiak. De várom már az édes 16-omat, illetve, hogy 18 legyen, és így tovább.

Kendall azt mondta, az apukája kicsit nehezebben egyezett bele a dologba, de végül sikerült meggyőzni. Kim, Khloe és Kourtney, a Kardashian-lányok mind kommentálták a fotókat a weboldalukon, hogy kimutassák, nagyon büszkék a hugicájukra és támogatják.

Kim felrakta az oldalára és írt hozzá egy kis véleményt: „Hűha!!! Nick most küldte el Kendall képeit! A megszállottjuk lettem!!! Mind annyira gyönyörű. Az egész család olyan büszke Kendallra! Nagyon sok minden fog még jönni!! Nézzétek át Nick Saglimbeni blogját is... ő a fotózás királya.”

Khloe írt a legtöbbet. „OMG! Nick S. most küldte el a családnak Kendall fotózását, és meghalok rajta!!! Nem tudok túljutni azon, milyen hihetetlenül néz ki. A fejemben Kendall még mindig az édes 2 éves kishúgom... Mikor vált ő szupermodellé? Kim, Kourt, anya és én e-maileket küldünk vissza és megőrülünk azon, milyen gyönyörű! Kendallnek van négy nagyon büszke anyukája.”

Kourtney így kommentálta a dolgot: „Wow! Mást nem is tudok mondani! Most kaptam meg a kedvenc fotósunk, Nick Saglimbeni által múlt héten készített képeket Kendallról, és szótlan vagyok! Csodásan néz ki! Olyan büszke vagyok rád, Kendall.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek