Starity

Marihuánát kapott Valentin-napra Rihanna

2013. február 15. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő hatalmas örömmel osztotta meg ajándékát rajongóival, a kérdés már csak az, hogy vajon Chris Brown Valentin-napi ajándéka volt?

hirdetés
Marihuánát kapott Valentin-napra Rihanna

Rihanna köztudottan nem veti meg a drogokat, mitöbb szívesen tölti fel profiljaira azon képeket, amiken füves cigarettával a szájában pózol. Most azonban még hatalmasabb örömben lehet része, ugyanis Valentin-napra egy hatalmas adag marihuánát kapott – valószínűleg Chris Browntól.

A barbadosi dalospacsirta azonnal megörökítette ajándékát és természetesen feltöltötte az Instagramra, majd még Twitteren is eldicsekedett vele: „A rózsák zöldek! Valaki tudja, hogyan tegyen engem boldoggá”

Azt tehát nem tudni, hogy valóban Chris lepte-e meg Ririt ezzel a különleges növénnyel, mivel állítólag a szerelmesek napját külön töltötték, ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem küldhette el neki. A lényeg viszont az, hogy így még lejjebb csúszott Rihanna az amúgy is dühös és aggódó anyukák szemében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek