Starity

Nina Dobrevék munkával töltötték a Valentin-napot

2013. február 15. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók szerelmespárja még a szerelmesek napján is a The CW sorozatát forgatták.

hirdetés
Nina Dobrevék munkával töltötték a Valentin-napot
Fotó: Entertainment Weekly Magazine

Hiába szólt február 14-e a szerelemről világszerte, akadtak olyanok, akik nem pihenéssel és párjukkal való turbékolásal töltötték az idei Valentin-napot, hanem munkával. Köztük volt a Vámpírnaplók szerelmespárja, vagyis Nina Dobrev és Ian Somerhalder is, akik a sikersorozat elkövetkezendő részeinek munkálataival töltötték ezt a napot is.

A romantikus lelkű színésznő a Twitteren panaszolta el, hogyan is kell szenvednie: „Forgatáson, egész nap dolgozunk. Nem baj, hogy Valentin-nap van... A munkának folynia kell

Azért ha belegondolunk nem lehetett akkora tragédia, hiszen Ian a kollégája és a misztikus sorozat jelenleg zajló évadában elég közel került egymáshoz Elena és Damon is. Nina egyébként a mikroblogon pótolta a valentinozást, ugyanis rengeteg kedves poszttal örvendeztette meg követőit. Vele ellentétben sármos barátja mindössze este kívánt jóéjszakát a gyönyörű világnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek