Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Jennifer Lawrence

2013. március 09. 19:07   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunkat most Jennifer Lawrence-szel folytatjuk, akinél nincs hiány meseszép ruhákból, de rosszul választott darabokból sem.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence nevét az egész világ a The Hunger Games című film által ismerte meg 2012-ben, bár a lány már előtte is aratott sikereket, többek között az X-Men: Az elsők című filmben.

A színésznő világsztárrá válása óta rendezvényről rendezvényre jár, amiken rendszerint fantasztikusan mutat, azonban ő is ember, hibázik néha, így egyszer-kétszer neki is becsúsznak a rosszabb összeállítások is. Most ezeket mutatjuk be, kezdve a legszebb ruháival.

Oscar-gála – 2011

Jennifert hatalmas megtiszteltetés érte, amikor még karrierje kezdetén máris egy Oscar-jelölést kapott A hallgatás törvénye című filmben való alakításáért, amit méltóképp ünnepelt meg ebben a gyönyörű piros Calvin Klein-darabban. A ruha nincs túldíszítve, és a színésznő ékszereket sem viselt hozzá, a szépsége az egyszerűségben rejlik.

BAFTA Filmgála – 2013

A lány csak úgy ragyogott az idei BAFTA-gálán, egyszerűen mesésen festett ebben a Dior Haute Couture-estélyiben, minden szem rászegeződött az est folyamán.

The Hunger Games-premier Párizsban – 2012

A klasszikus kis feketével lehetetlen hibázni, amit Jennifer is nagyon jól tud, hiszen Az éhezők viadalának párizsi premierjén ebben a Tom Ford-kisestélyiben lépett a vörös szőnyegre, amivel mindenkit lenyűgözött, vörös rúzsa pedig csak még jobban fokozta a remek összhatást.

Golden Globe-gála – 2013

A lány remekül választott, amikor ebben a Dior-ruhában ment az idei díjátadóra, hiszen megjelenését mindenki csak dicsérni tudta, az est egyik legszebb ruhája lett az övé.

The Hunger Games-premier Londonban és Los Angelesben – 2012

Miközben a filmet a világ minden nagyvárosában bemutatták, Jennifer két nagyvárosban, Londonban és Los Angelesben egy aranyozott ruha mellett tette le a voksát, és mind a kettő remek választásnak bizonyult. Míg az angol fővárosban egy Ralph Lauren-estélyiben pompázott, addig a filmezés fellegvárában Prabal Gurung kreációját viselte.

Most nézzük a legrosszabb ruhákat.

Declare Yourself's Hollywood Celebrates 18-party – 2007

Világsztárrá válása előtt Jennifer még eléggé érdekesen válaszotta meg a ruháit, ezen a 2007-es partin például rémesen volt felöltözve, a csillogó felső és a túlzottan is hosszú szürke farmernadrág sehogy nem mutat jól egy rendezvényen. Nézzük el neki, hiszen itt még csak 17 éves volt.

17th Annual Screen Actors Guild Awards – 2011

A színésznő nem választott jól, amikor ebben az erősen pink Oscar de la Renta-kreációban vett részt a 2011-es SAG-gálán, a szín, a vállrész és a derékon húzott fekete masni sem előnyös.

Golden Globe-gála – 2011

Ugyan az idei díjátadón meseszép volt a színésznő, de két évvel ezelőtt igencsak benézte a ruhaválasztást, Louis Vuitton-ruhája olyan hatást keltett, mintha pár rongydarabot összevarrtak volna, a helyzeten Roger Vivier-cipője pedig csak még jobban rontott.

84th Academy Awards Nominations Announcement – 2012

Jennifer nem igazán döntött jól, amikor a Prada 2012-es tavaszi kollekiójából választotta ki ruháját, ez a színes felsőrész és a pici lyukakkal ellátott szoknya rémes.

BAFTA Filmgála – 2011

A lány nagyot hibázott, amikor ezt a sötétkék Stella McCartney-darabot választotta a 2011-es BAFTA-gálára, szinte minden legrosszabb ruhás listára felkerült vele. Az alsórésszel még nem is lenne probléma, de a ruha dekoltázsrésze borzalmasan van megoldva, nagyon előnytelen a színésznő számára, csodáljuk, hogy az est folyamán nem villantott! A rémes hatást a nyaklánc csak még jobban fokozta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek