Starity

Amanda Bynes a fogyás megszállottja lett

2013. február 17. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő bejelentette, hogy kilenc és fél kilótól akar megszabadulni – és ennek érdekében bármire hajlandó.

hirdetés
Amanda Bynes a fogyás megszállottja lett

A mostanában leginkább csak a botrányairól elhíresült Amanda Bynest jelenleg egyetlen dolog foglalkoztatja igazán: a súlya. Egy nemrég megjelent interjúban, amit az Us Weekly magazinnak adott, 25 olyan dolgot kellett említenie, amit senki sem tud róla – ebből három dolog a diétával és az edzéssel volt kapcsolatos. Azt is elárulta, hogy nemrég New Yorkba költözött, kicsit fogyott is, és noha jelenleg 55 kiló, mégis szeretne még tíz kilótól megszabadulni – ez nem igazán jó ötlet, tekintve, hogy Bynes magasságához ideálisabb lenne, ha inkább még hízna egy kicsit a jelenlegi súlyához.

A visszavonult színésznő, aki a diétás kólát, a makarónit és a parmezános tojásgyümölcsöt nevezte meg kedvenc ételének, azt is elmondta, hogy gyorsan felszaladnak rá a kilók, ezért rendszeresen kell edzenie.

És nemcsak keményen edz, hanem újfajta fitnesztippeket is alkalmaz: például sztriptíz-aerobikra jár. Amikor pedig egy barátnője vékonynak nevezte egy Twitter-üzenetben, azt megosztotta a követőivel is. Bynes azt is elárulta az Us Weekly olvasóinak, hogy élete első koncertje egy Spice Girls-fellépés volt, hogy Accutane-t használ a bőre tisztítására, hogy a nagyszülei Torontóból származnak, és hogy túlélte a Sandy-hurrikánt.

A bizarr interjú még bizarrabb időpontban jelenik meg, hiszen a színésznőnek mostanában gyakran kell megjelennie a bíróságon: kétszer is elkapták, amikor jogosítvány nélkül vezett Los Angelesben, decemberben pedig két cserbenhagyásos gázolással vádolták.

Bynes állítólag egy New York-i hotelben él, miután kilakoltatták a sohóbeli otthonából. A New York Post szerint a szomszédaira gyakran a frászt hozza a furcsa viselkedésével: gyakran tárva-nyitva hagyja a bejárati ajtaját vagy éppen hangosan nevetgél magában a folyosón. A lakásban mindenhová piros égőket szerelt fel, és egy tucat fotót fel is töltött az Instagramjára, ahol piros fényben pózolt, vagy éppen közeli képeket készített a melleiről és a lábairól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek