Starity

Jótékony célból énekelnek az angol srácok

2013. február 19. 14:02   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a One Way Or Another One Direction-féle feldolgozása. A dalt jótékony célból énekelték fel.

hirdetés
Jótékony célból énekelnek az angol srácok

Mindig is csodáltuk azokat a sztárokat, akik a befolyásukkal próbálnak segíteni a nehéz sorsú embereken. Főleg, ha ezek a sztárok alig idősebbek tőlünk.

A One Direction tagjai Ghánába látogattak el a napokban a Red Nose Day nevű jótékonysági szervezet jóvoltából, és elmondásuk szerint szívszorító a helyzet a dél-afrikai országban. Több napig tartózkodtak itt, hatalmas örömöt szerezve ezzel a rengeteg éhező és szegény gyermeknek. Nemcsak egy nagyobb összeggel segítették az ország lakóit, de még egy dalt is felvettek, és a befolyt összeget mind az ott élőknek utalják.

A One Way Or Another egy amerikai együttes, a Blondie egy 1979-es slágere. A srácok klipet is készítenek a dalhoz, ami a napokban fog megjelenni.

Ízlések és pofonok, sokan nem tartják őket tehetségesnek, de azt mindenkinek el kell ismernie, hogy fiatal koruk ellenére nem szálltak el, és példaértékű, hogy ahogy csak tudnak, segítenek, akár befolyásukkal, akár saját kezük által.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek