Starity

Újra randizik Britney Spears?

2013. február 19. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már a Valentin-napot sem egyedül töltötte, most pedig újabb részletek derültek ki az ismeretlen férfival kapcsolatban.

hirdetés
Újra randizik Britney Spears?

A Toxic énekese nemrég bontotta fel eljegyzését Jason Trawickkal, azonban ismét nyeregben van: a hírek szerint egy 27 éves, David nevű, teljesen átlagéletet élő férfival randizgat. A Valentin-napot például egy kaliforniai sushiétteremben töltötték, de a hétvége során együtt golfoztak a Sherwood Country Clubban.

A TMZ szerint David – akinek a vezetékneve egyelőre ismeretlen – Atlantából származik, és egy jogászcégnek dolgozik. A pletykalapnak az étterem dolgozói alaposan beszámoltak február 14-e után: körülbelül hatvan dollárt költöttek a vacsira, David pedig 13 dollárnyi borravalót hagyott.

Britney nemrég elmondta, bármi is fog történni, mindig szeretni fogja 31 éves exvőlegényét: „Mindig imádni fogom, és jó barátok maradunk.” Szerencsére Jason is hasonlóképp vélekedik, elmondása szerint mindig is fel fogja vidítani a fiúkat, ha szükségük lesz rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek