Starity

Jim Sturgess: „Anne megérdemli az Oscart”

2013. február 19. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szerint egyértelműen Anne Hathawaynek kellene nyernie az idei Oscar-díj-átadón.

hirdetés
Jim Sturgess: „Anne megérdemli az Oscart”

Jim Sturgesst nem lepi meg A nyomorultak és Anne Hathaway sikere. Elmondása szerint a színésznő már akkor folyamatosan énekelt, amikor Egy nap című filmjüket forgatták 2011-ben. Rendkívül örül a jelölésének, és bízik abban, hogy övé lesz az arany szobrocska.

Jim a Felhőatlasz hétfői vetítése után mesélt a BANG Showbiznek a Curzon Mayfair mozi előtt: „Jómagam még nem láttam A nyomorultakat, annyira elfoglalt voltam, hogy esélyem sem volt rá, de tudom, Anne mennyire szeret énekelni. Amikor az Egy napot forgattuk, állandóan színpadi dalokba kezdett. Elképesztően örülök neki, nagyon kevés olyan embert ismerek, aki ennyire megérdemli a sikert, mint ő.”

Azt is elmondta továbbá, hogy szerinte Jennifer Lawrence-nek is nagy esélye van a Napos oldal miatt, ugyanakkor sokkolta, hogy a Felhőatlasz egyetlen jelölést sem kapott. „Úgy vélem, ez az év egyik legemlékezetesebb filmje, és jelölniük kellett volna. Sosem tudhatod, mi okból kifolyólag nem kapott egyetlen jelölést sem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek