Starity

Kórházba került VV Anikó

2013. február 20. 16:04   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gőzerővel folytak a munkálatok, amikor Anikó hirtelen összeesett. A lányt két kollégája kapta el.

hirdetés
Kórházba került VV Anikó
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán eszméletét vesztette a 24 éves színésznő. Szerencsére nem lett nagyobb baj, mert az RTL Klub stábtagjai gyorsan a segítségére siettek.

„Egész nap rosszul éreztem magam, de nem akartam leállni a forgatással. Aztán egy jelenet közben éreztem, hogy teljesen elgyengülök, és hirtelen elveszítettem az eszméletem. A következő kép már az volt, hogy magamhoz tértem” – mesélte el a Blikknek Anikó.

Király Péter hozzáfűzte, hogy már napközben is látszott rajta, hogy valami gond van, de ő a fáradtságra hivatkozott, és csak legyintett. A lányt a stáb orvosa is kivizsgálta, azt ajánlotta, hogy menjen el egy kórházba, és vizsgáltassa ki magát. Hogy pontosan miért ájult el, azt nem lehet tudni. Mindenesetre a volt villalakónak pihenésre van szüksége, emiatt átszervezték a forgatásokat.

„Nagyon megijedtem, amikor láttam, mi történt, de remélem, hamarosan visszanyeri az erejét– nyilatkozta Bartha Tímea, az Éjjel-Nappal Budapest Ritája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek