Starity

Christian Bale megmászhatja a Mount Everestet

2013. február 20. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színész hamarosan egy katasztrófafilmben tűnhet fel, mely nyolc hegymászó tragikus történetét eleveníti majd fel. Az egyelőre Everest néven emlegetett film rendezője Baltasar Kormákur lesz.

hirdetés
Christian Bale megmászhatja a Mount Everestet

Egyelőre úgy tűnik, Everest címmel készül film az egyik 1996-os Mount Everest-i expedícióról, melyben nyolc hegymászó vesztette életét a világ legnagyobb hegyének megmászása közben. A történetet az egyik túlélő, Jon Krakauer Into Thin Air című művében dolgozza fel, de a film iknább számos másik könyvet és különböző interjúkat vesz majd alapul.

A rendező Baltasar Kormákur lesz, akinek a neve olyan filmek kapcsán lehet ismerős, mint a Csempészek vagy a 101 Rejkjavík. Tárgyalások folynak már a film főszereplőjével kapcsolatban is, aki úgy néz ki, hogy A sötét lovag-filmek sztárja, Christian Bale lesz. A színész az új-zélandi csoport expedícióvezetőjét, Rob Hallt alakíthatja majd.

Kormákur filmjét nem szabad összetéveszteni egy másik stúdió azonos címen készülő munkájával, mely Jeffrey Archer könyve alapján készül majd George Malloryról, aki elsőként próbálta megmászni az Everestet, de kudarcot vallott. Ennek rendezője egyébként Doug Liman, főszerepében pedig majd Tom Hardy lesz majd látható.

Christian Bale nem unatkozik mostanában, hiszen a hegymászós katasztrófafilm mellett a jövőben feltűnik majd a Knight of Cupsban, az Out of the Furnace-ben, és tervben van egy David O. Russell-rendezte film is, melyben Amy Adams, Bradley Cooper és a kétszeres Oscar-jelölt Jennifer Lawrence oldalán szerepel majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek