Starity

Kim Kardashian továbbra is forgatni fog

2013. február 21. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap még búcsúzásától volt hangos a sajtó, ma már másképp vélekedik.

hirdetés
Kim Kardashian továbbra is forgatni fog

Épp hogy csak szárnyra kaptak a pletykák Kim Kardashian távozását illetően, a lány máris visszaszívta korábbi kijelentését, és megnyugtatta követőit, ugyanis továbbra is marad a produkció egyik kulcsszereplője.

„Tudom, hogy sokan közületek elolvastátok a Dojour magazinnal készített interjút. A cikkben megkérdeztek a Keeping Up with the Kardashians folytatásáról. Mint mindenki tudja, mi rendkívül büszkék vagyunk a show-ra, és mindannyian maradunk legalább tíz évadon keresztül. A műsor marad az első számú prioritásom, hiszen egy meghatározó része az életemnek, élvezem minden pillanatát. Olyan ritka lehetőséget adott nekem, hogy megoszthatom az életem mindannyiotokkal és közelebb hozta a családom egymáshoz. Alig várom az új és azon túli évadot. Tény, hogy sok célom van, amit még el kell érnem és meg kell valósítanom, és én sem (mint sokan mások) tudom, merre tart az életem az elkövetkezendő pár évben, de alig várom, hogy folytathassam ezt az utazást” – írta weboldalán a népszerű reality-sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek