Starity

Rihanna szerződést kötött a MAC-el

2013. február 20. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

25. születésnapja alkalmából saját tervezésű kozmetikumokat fog piacra dobni az énekesnő, a MAC-nek hála.

hirdetés
Rihanna szerződést kötött a MAC-el

Rihanna a mai napon töltötte be 25. életévét és ez alkalomból a MAC Cosmetics egyedi ajándékkal, egy szerződéssel lepte meg. A barbadosi szépség már megvetette lábát a szépségiparban, így nem lesz számára ismeretlen a helyzet, ezúttal azonban egy egész kollekciónyi terméket fognak fémjelezni a nevével, mitöbb a tervezést is rábízzák.

„Ez az bébi, mostantól a MAC tagja vagyok! Vágjunk bele, a csomag megtervezve és a termékek is hamarosan jönnek, természetesen számotokra. Köszönöm a MAC hihetetlen csapatának, hogy egy ilyen lehetőséget adtak, hogy megoszthassam veletek a kedvenceimet.” – osztotta meg rajongóival a hírt Twitteren az énekesnő, aki maga is odáig van a cég termékeitől.

Az év során megjelenő kollekcióban egyébként rúzsok és szemhéjfestékek mellett még számos sminkkellék kap helyet. Az első termék a RiRi Woo névre hallgató piros rúzs lesz, mely május 4-én és 5-én lesz kapható először New Yorkban, ezen belül is Brooklynban a Barclays Center-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek