Starity

Taylor Swift: „Az exeim is írhatnak rólam”

2013. február 23. 10:10   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre bevallotta a nyilvánvalót: Taylor Swift tényleg a volt kapcsolataiból nyeri az ihletet, viszont nem bánja, ha a pasik is dalt írnak róla, mivel ő sem fog leállni.

hirdetés
Taylor Swift: „Az exeim is írhatnak rólam”

Taylor Swift az expasijainak köszönheti a hírnevet, ugyanis minden egyes szakítása után egy újabb dal lát napvilágot tőle. Már olyannyira biztos a dolog, hogy maga Taylor is bevallotta. Fair játéknak tartja, hiszen a pasik sem bánnak vele kesztyűs kézzel.

A We Are Never Ever Getting Back Together énekese a legutóbbi interjújában elmagyarázta, hogy tisztában van a dolgokkal, és tisztességesnek tartja az így írt dalokat. Úgy, ahogy én írok dalokat a volt pasijaimról, úgy írhatnak ők is. Ez így működik. Nem fogok szomorkodni miatta. Nem fogok ott ülni, és azt mondani, hogy csak én írhatok a kapcsolataimról dalokat” mondta Taylor.

Ennek tudatában biztosra vehetjük, hogy a Harry Stylesszal való kapcsolatából is született már néhány dalszöveg, amelyeket meg is fog zenésíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek